EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14.3.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Music Box Helsinki: Tommi Kalenius, Laura Airaksinen, Uusi Rakkaus

Music Box Helsinki: Tommi Kalenius, Laura Airaksinen, Uusi Rakkaus Liput

MUSIC BOX HELSINKI PRESENTS:

TOMMI KALENIUS

Tommi Kalenius on suomalainen muusikko, artisti, lauluntekijä ja musiikkituottaja. Hänen tunnettuja kappaleitaan ovat mm. ”Vieläkö rakkaus kantaa”, ”Me ollaan” ja ”Gloria”. Soolotuotannossaan Kalenius on keskittynyt maailmankuvaltaan laajempaan, usein akustisesti painottuvaan suomenkieliseen pop-musiikkiin. Sen lisäksi Kalenius on ollut tekemässä lauluja monille kotimaisille artisteille ja yhtyeille. Kalenius perusti vuonna 2018 oman levymerkkinsä Music Box Helsinki, jonka kautta ovat musiikkia julkaiseet hänen itsensä lisäksi esimerkiksi Emma Salokoski & Jarmo Saari, Pepe Willberg, Marian ja Uusi rakkaus.

LAURA AIRAKSINEN

Sielukas ja lahjakas laulaja-lauluntekijä Laura Airaksinen on valmistelemassa toista pitkäsoittoaan, jonka ensimmäinen single "Kukaan niin kuin sä" on tullut viime aikoina tutuksi mm. YLE Suomen radiotaajuuksilta. Juha Vainio -sanoituskilpailun ehdokkaana vuonna 2023 ollut Laura Airaksinen on rakentanut musiikillista polkuaan rauhallisesti omassa tahdissaan. Siten on syntynyt toinen toistaan upeampia sanoituksia ja sävellyksiä, joiden musiikillinen ja emotionaalinen jälki on sekä vakuuttavaa että persoonallista. 

UUSI RAKKAUS

Oululainen Uusi Rakkaus -yhtye on debyyttialbuminsa julkaissut elinvoimainen suomirock -yhtye. Albumin yhteydessä julkaistu single "Kaiken muun voisin jättää" kiteyttää järkälemäisen ajatuksen "Rakkaus on ikuista, vaikka elämä ei olekaan". Yhtye nojaakin vahvoihin biiseihin, joissa tavoitellaan suuria tunteita.

Bändi on viimeisen vuoden aikana päässyt lämmittelemään maan tähtiartisteja J.Karjalaisesta Juha Tapioon ja Vesteriseen. Meno jatkuu kasvusuuntaisena ja yhtyeellä on kova palo kasvaa suomirokin eturiviin. Taustalla hääriikin monessa mukana ollut tuottaja Mara Salminen.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 14.3.2024 19:00.