EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.10.2021  /  Vapriikki  /  Tampere

Murha Vapriikissa – kurkista kulissien taakse

Murha Vapriikissa – kurkista kulissien taakse Liput

Kirjailija Lasse Honkasen nokkelassa esikoisdekkarissa Tilaisuus tekee murhaajan, ratkotaan Vapriikissa tapahtuvaa murhaa. Nyt voit osallistua Lassen Honkasen kierrokselle, jossa tutustutaan kirjan tapahtumapaikkoihin ja liikutaan myös kulissien takana, jossa kirjan murhailijakin hiippailee. Missä sijaitsevat kierreportaat, joita pitkin konna pääsee taloon? Millainen on tutkijan työhuone oikeasti, ja missä on museonjohtajan kulmahuone? Varoitus: kierros sisältää juonipaljastuksia! Tapahtumassa liikutaan myös ulkotiloissa, varustus sään mukaan. Kierroksen jälkeen mahdollisuus saada nimikirjoitus omaan kirjaan. Kirjaa on myynnissä myös Vapriikin museokaupassa.

Tilaisuus tekee murhaajan, Lasse Honkanen,
Teollisuusneuvos Voitto Vatjalainen löytyy Suuren Viikinkinäyttelyn avajaisten jälkeen kuolleena. Arttu Lampare kirjoittaa Vatjalaisen muistelmia, joista yllättävät tahot tuntuvat äkkiä kiinnostuvan. Tahtomattaankin Lampare imeytyy murhatutkimusten pyörteisiin, ja kirjaprojekti uhkaa muuttua kohtalokkaaksi. Kuka murhasi Vatjalaisen ja miksi?

www.vapriikki.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Paikalla on hyvä olla klo 13:50.

Kierroksen kesto n. 1h.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot