EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13. - Su 15.5.2022  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Mullin Mallin

Mullin Mallin Liput

Mullin Mallin on ulkona tapahtuva sooloesitys lapsiyleisölle. Esitys pohjaa mollisävellajeihin sekä Katri Kirkkopellon Molli-lastenkirjoihin, joissa yksinäisyyden tunnetta lähestytään herkällä otteella. Teos tutkii miten tunteet, liike ja ruumis kietoutuvat yhteen herkistäen katsojan havaintoja kohti kysymyksiä empatiasta ja vuorovaikutuksesta.

Esitys leikittelee äänien, materiaalien, värien ja muotojen kanssa. Se hahmottelee niitä ja tanssijan kehoa suhteessa painovoimaan pistäen asiat mullin mallin! Teos kysyy: millä tavoin keho voi puhua, miltä kuulostaa kun väri keltainen kuiskaa? Esitys luo arkisiin ympäristöihin seikkailun - kokemuksellisen ja abstraktin maiseman, jonka lävitse kuljetaan sukellellen duurista molliin ja takaisin.

Esitys on jatkumoa Dan ja Keskikallion S-projektille, joka tutkii sooloa esityksen muotona. Mullin Mallin on osa Esitystaiteen seuran kevään 2022 ohjelmistoa ja kehityshanketta, joka pyrkii laajentamaan esitystaiteen tarjontaa ikärajattomasti.

Työryhmä:

Koreografi-tanssija Heli Keskikallio / koreografi-tanssija Lin Da
Äänisuunnittelija: Jyri Pirinen
Tuotanto: Esitystaiteen seura & Da & Keskikallio

Tärkeää: Esitys toteutetaan ulkona, säästä riippumatta. Ei katettua katsomoa. Varaudu sään mukaisin varustein! Kaatosateen sattuessa odottelemme sateen loppumista ennen aloitusta.

Esitystaiteen seura
Heli Keskikallio

Lin Da

S-projekti


Ikäraja: Ikärajaton

Kesto: n. 30 min.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.