EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 2.12.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Muiston pysyvyys - Eeva-Liisa Manner 100 vuotta

Muiston pysyvyys - Eeva-Liisa Manner 100 vuotta Liput


Eeva-Liisa Manner 100 vuotta - Musiikkia valosta ja vedestä -juhlakonsertissa G Livelabissa esiintyvät säveltäjä-pianistit Anna-MariKähärä ja Jussi Tuurna, basisti Sara Puljula sekä laulaja-tanssija-näyttelijä Janne Marja-aho. Saamme nauttia syvästi Mannerin tuotantoon perehtyneiden säveltäjien ja tulkitsijoiden antautumisesta runojen ja musiikin äärelle. Konsertissa kuullaan sekä aiempia että tähän konserttiin sävellettyjä runoja.

Kuuntele illan esiintyjien Manner-albumia täältä: Spotify

Järjestäjinä G Livelab Tampere ja Eeva-Liisa Manner -seura.

Manner-juhlavuoden suojelija on presidentin puoliso, runoilija Jenni Haukio.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 2.12.2021 18:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot