EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 2.12.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Muiston pysyvyys - Eeva-Liisa Manner 100 vuotta

Muiston pysyvyys - Eeva-Liisa Manner 100 vuotta Liput


Eeva-Liisa Manner 100 vuotta - Musiikkia valosta ja vedestä -juhlakonsertissa G Livelabissa esiintyvät säveltäjä-pianistit Anna-MariKähärä ja Jussi Tuurna, basisti Sara Puljula sekä laulaja-tanssija-näyttelijä Janne Marja-aho. Saamme nauttia syvästi Mannerin tuotantoon perehtyneiden säveltäjien ja tulkitsijoiden antautumisesta runojen ja musiikin äärelle. Konsertissa kuullaan sekä aiempia että tähän konserttiin sävellettyjä runoja.

Kuuntele illan esiintyjien Manner-albumia täältä: Spotify

Järjestäjinä G Livelab Tampere ja Eeva-Liisa Manner -seura. Manner-juhlavuoden suojelija on presidentin puoliso, runoilija Jenni Haukio.

Konsertin yhteistyökumppanina toimii 3.12. järjestettävä Eeva-Liisa Manner 100 -vuotta -seminaari.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot