EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.8.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Muistojen musiikkia
klo 21:00 G Livelab Tampere

Muistojen musiikkia Liput

Suomen tämän hetken ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä. Valovoimaisen artistin ura sisältää lukuisia albumeita, big band- produktioita, Ella Fitzgerald -tulkintoja ja jazziskelmiäkin. Aili Ikonen yhtyeineen esittää mm. unohtumattoman jazzlaulaja Ella Fitzgeraldin tunnetuksi tekemiä kappaleita. Ikosen kanssa ”Lady Ellan” musiikkia tulkitsee viisihenkinen yhtye. Yhtyeen ohjelmisto on koottu monipuolisesti ”First Lady Of Songin” pitkän uran varrelta. Mukana on niin romanttisia balladeja, vauhdikkaita bebop-numeroita kuin lattarirytmejäkin. Klassikkokappaleiden sovituksista vastaa yhtyeen taiteellinen johtaja, basisti Mikko Pellinen. Rytmisektion ohella yhtyeeseen tuo lisäväriä kaksi puhaltajaa.

Suomen Wanhankaupungin Juhla on uusi pieni historia- ja musiikkifestivaali kesäisen Tampereen sydämessä. Esityspaikat ovat keskustan ikonisia rakennuksia viime vuosisadan alusta ja kauempaakin historiasta. Ensimmäisen tapahtuman aikana kuullaan monenlaisia säveliä menneiltä ajoilta, niin klassisia koti- ja ulkomaisia teoksia kuin hieman kevyempääkin vanhan ajan musiikkia.

www.wkjuhla.fi


Aika: klo 21:00
Ovet aukeavat tunti ennen esitystä

Ovet 20:00
Showtime 21:00