EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.10.2021  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Mr. Fastfinger + Ossi Maristo + Atte Aho

Mr. Fastfinger + Ossi Maristo + Atte Aho Liput

Helsingin Tiivistämöllä startataan syyslomaviikonlopun juhlinta timanttisella kitaraspeciaalilla kun lavan valtaavat kuluvan syksyn aikana debyyttialbuminsa julkaisevat helsinkiläiset nuoret kitaralahjakkuudet Ossi Maristo ja Atte Aho, sekä tänä vuonna 15-vuotistaivaltaan juhlistava Mr. Fastfinger!

Legendaarisen Guitar Shred Show -sivuston avulla maailmalle ponnistanut Mr. Fastfinger juhlii tänä vuonna 15 -vuotista taivaltaan. Värikäs instrumentaalirock trio kunnioittaa merkkipaalua soittaen klassikoita vuosien varrelta, sekä tietysti kappaleita uusilta Mountain Tone 1 ja Mountain Tone 2 -levyiltä. Mr. Fastfingerin nimissä on julkaistu kaikkiaan 5 albumia ja 4 EP:tä.
Animaatiohahmon luoja, kitaristi Mika Tyyskä on saavuttanut mainetta ilmeikkäällä soittotyylillään ja kiertänyt klinikoimassa Euroopassa sekä Aasiassa. Mika on myös luonut runsaasti oppimateriaalia kitaristeille mm. Iso-Britannialaiselle JTC Guitar:lle ja Suomalaiselle Rockway:lle sekä Yousician:lle.

Monipuolinen kitaristilahjakkuus Ossi Maristo julkaisee pitkään odotetun debyyttialbuminsa 15.10.2021 ja julkkarijuhlat vietetään Helsingin Tiivistämöllä niin ikään perjantaina 15.10.2021. Arc -titteliä kantava debyytti tarjoilee väkevän kattauksen energistä rock fuusiota. Albumin keskiössä ovat Mariston sävellykset, sekä yhtyeen vahvat soittajapersoonat ja heidän ainutlaatuinen vuorovaikutuksensa.

26-vuotias helsinkiläiskitaristi Atte Aho on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut kitaransoiton moniosaaja. Muun muassa Anna Abreun, Benjamin Peltosen sekä Eva ja Manun -yhtyeissä musisoinut Aho on ihastuttanut kotimaista kitarayleisöä monipuolisella osaamisellaan, josta hyvänä tunnustuksena voidaan pitää Laitilan Kitarakilpailun finaalipaikkaa heinäkuussa 2021. Bändinsä kera Aho esittää itse säveltämäänsä kitaravetoista instrumentaalimusiikkia, jossa on kuultavissa kaikuja menneiden vuosikymmenten fuusiokitaristien kaanonista - herran omaa vivahteikasta soundia unohtamatta. Ahon vuonna 2020 äänitetty debyyttialbumi näkee päivänvalon loppuvuodesta 2021, mutta yleisöllä on mahdollisuus saada ensikosketus tulevan albumin materiaaliin jo Tiivistämön illassa!


www.facebook.com/MrFastfinger

www.instagram.com/mikafastfinger

www.youtube.com/c/MrFastfingerNet

mrfastfinger.net


www.facebook.com/OssiMaristoGuitarist

www.instagram.com/ossimaristo

www.youtube.com/ossimaristo

ossimaristo.com


www.facebook.com/musiikkisato

www.musiikkisato.fi
www.facebook.com/tiivistamo
www.tiivistämö.fi

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 28 €.

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta. 

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot