EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.10.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Möyhy-Veikot, Draama-Helmi & Minkki

Möyhy-Veikot, Draama-Helmi & Minkki Liput

Draama-Helmin ja Möyhy-Veikkojen kamppailu jatkuu! Erotuomarina Minkki.

Draamis droppas just kokopitkän. Minkiltä ilmestyy syksyllä EP ja Möyhy-Veikoilta tuli pihalle splitti. Nyt on ajankohtaista!

Vuonna 1994 kaivettiin Gumbostrandin temppelin läheisyydestä muinainen toteemi, jolla uskottiin olevan suuri yhteys muinaisiin tapahtumiin. Tämä toteemi toimii linkkinä menneisyyden ja tulevaisuuden välissä. Se on jonkinlainen teleportti, joka näyttää tietä ikuiseen pimeyteen eksyneille. Toteemilöytöä pidetään profetiana tulevan kirjoituksessa: Globen-95 toteutui, tämä syrjäytti lama-ajan ja nosti kansallisen itsetunno huippuunsa, mikä johti kännyköiden keksimiseen ja sitä myöten Nokian kansainväliseen menestymiseen. Habbohotel syntyi. MoonTV. Lordi-aukio. Antti Kurvinen. Timo Soini, Tony Viikinki Halme... Kryptovaluutta. Lista on loputon.

Other bands play Möyhy-Veikot rocks.

Nyt on Minkkiä paljetteihin katsominen. Minkki materialisoitui Dxxxa D:n vasemmaksi kädeksi kymmenisen vuotta sitten ja nyt Minkki sooloilee oman bändin kanssa. Bändissä soittavat seuraavat joka plein loppuvastukset: gitaroisssa Antti Annunen ja Maako Härönen sekä bassoissa Minna Kortepuro ja Iitu Härönen. Tutut joka kodin suosikkiorkestereista Radiopuhelimet, Risto, The Micragirls, Vuoret, Jari Raaste, New Rising Suns. Rumpali hyytyi. Tilattiin uus. Lyhyellä matikalla laskettuna ollaan soitettu yli 120 vuotta ja on paljetteja vaikka naapuritallin showponeille jakaa. Kuulostetaan ja näytetään hyvältä

Draama-Helmi esittää epäselvää räppiä suht kokeellisten taustojen päälle. Draama-Helmi on aiemmin julkaissut kaksi sooloalbumia sekä tehnyt yhteistyötä mm. Pakasteiden, Kuupuun ja Tiiu Helinän kanssa. Keväällä 2022 julkaistiin tauon jälkeen soololevy Draama-Helmi kuistilla.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lippuja myynnissä ovilla, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 21.10.2022 20:30.