EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 28.12.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Mount Mary, Rock-Criminals

Mount Mary, Rock-Criminals Liput

PERINTEIKÄSTÄ, KOTIMAISTA HARD ROCKIA VÄLIPÄIVINÄ ON THE ROCKSISSA

Mount Mary on helsinkiläinen todellinen hardrockin superkokoonpano. Maria Hänninen, Jukka Jylli, Petri Majuri sekä Otto Haapanen tuovat raskaan ja groovaavan rockin tähän päivään. Raskaiden riffien jyrätessä vastustamattomasti Hännisen rosoinen laulusoundi vie kuulijan matkalle suoraan klassisen rockin ytimeen. Bändin osaavissa käsissä klassiset elementit muodostuvat omanlaiseksi ja tuoreeksi keitokseksi, saaden jalan tamppaamaan lattiaan ja energiat virtaamaan! Mount Mary julkaisi nimeään kantavan debyyttialbumin tammikuussa 2021 ja on jo valmistelemassa toista albumiaan.

Mount Marylle lauteet lämmittelee haminalaislähtöinen uuden polven rock-yhtye Rock-Criminals, joka on esiintynyt vuosien aikana ympäri Suomea ja lämmitellyt muun muassa Pelle Miljoona OY:n ja Sami Yaffan kiertueilla, sekä tehnyt musiikkia yhdessä myös Michael Monroen kanssa. Yhtyeen musiikki on energistä ja melodista rockia, josta voi kuulla kaikuja myös punkrockista.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 28.12.2022 19:00.