EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.4.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Mouhous, whereismike

Mouhous, whereismike Liput

Suomiräpin punk-bändiksi tituleerattu Mouhous esiintyy ensimmäistä kertaa Helsingin Ääniwallissa 22. huhtikuuta 2023! Keikka on osa yhtyeen juuri ilmestyneen ”Masennust & massii” -levyn julkaisukiertuetta. Suomen albumilistan kakkoseksi noussut pitkäsoitto rikkoi heti ilmestymisensä jälkeen kultarajan. Luvassa on odotettu ilta, sillä viimeksi Mouhous esiintyi Helsingissä täysin erityyppisessä tapahtumassa Jäähallin Black Boxissa ja edellisestä klubikeikasta on aikaa jo reippaammin.

Monakon, Valentinin ja Van Hegenin muodostama Mouhous saalisti useita Emma-ehdokkuuksia jo platinaa striimanneella esikoislevyllään ”I Hate Mouhous”. Kolmikon repertuaarista löytyy tolkuton määrä hittejä kuten Pahemmaks, Äänii, Karma, Poikien vessa, Frendi ja Leposyke 300. Etenee Recordsille levyttävän yhtyeen juuret ovat ehdottomasti rap-musiikissa, mutta anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myöskään muista genreistä. Sen seurauksena Mouhous on yhdistelmä punk-henkistä asennetta, modernia tuotantoa sekä taitavaa, toisista poikkeavaa riimittelyä.

Emoräppiä, hyperpoppia ja punkkia musiikissaan sekoittava whereismike on costeen perustaman levy-yhtiön Tuhma Musicin ensimmäinen sainaus. Haapajärveltä ponnistava monilahjakas artisti löysi musiikin pariin bänditoiminnan kautta jo 7-vuotiaana ja viisi vuotta myöhemmin hän jo tuotti ensimmäisiä kappaleitaan.

whereismike on julkaissut omakustanteisesti musiikkia jo useamman vuoden ajan.

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm), joka päivä klo 9-21. Nettisivuilta vain ostoja.