EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.9.2020  /  Motopark Raceway  /  Virtasalmi

Motopark Raceway Katupäivä

Motopark Raceway Katupäivä Liput

Tervetuloa viettämään vauhdikasta päivää Motoparkiin! Tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan koko perheen voimin kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet!

Lue lisää tapahtumasta.

Facebook: FHRA Official
Instagram: #fhrary

www.fhra.fi/tapahtumat


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-18:00

Lapset (alle 18-vuotiaat) ilmaiseksi sisään. Huom. alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin sisääntuloportilla.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.
Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

Tapahtuma-alueen kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan. Olemme suunnitelleet tapahtuma-alueen siten, että yleisön ja tiimien terveys on etusijalla. Muistathan pitää etäisyyttä muihin kisakatsojiin. Varikko on avoin yleisölle, mutta pyydämme huomiomaan THL:n suositukset turvaväleistä, maskeista ja hygieniasta yleisötapahtumassa. Tapahtuma-alueelle on tarjolla käsidesiä, jota toivomme teidän käyttävän. Kiitos!