EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.12.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Moto Boy (SWE), Mustaa

Moto Boy (SWE), Mustaa Liput

Moto Boy keikalle On The Rocksiin!

Moto Boy eli Oskar Humblebo on yksi länsinaapurimme tämän hetken karismaattisimmista poptähdistä. Rufus Wainwrightiin ja Antony Hegartyyn verratun muusikon huomattavin avu on hänen kuulas ja kirkas falsettinsa. Vuonna 2019 Moto Boy julkaisi ensimmäistä kertaa musiikkiaan ruotsiksi ja julkaisi kappaleet "Min stora kärlek", "Du och jag" ja "Vi kör tills vi dör", jotka ovat mukana lokakuussa julkaistavalla viidennellä "Stökigt hjärta" -albumilla. Suomalaisyleisö on ottanut Moto Boyn hyvin vastaan ja Suomella onkin erityinen paikka miehen sydämessä.

"Ei liene kenellekään salaisuus, että rakastan Suomea ja olen innoissani kun pääsen taas Helsinkiin esiintymään 14. joulukuuta"

Illan avaa elektronissävytteistä suomipop-rockia soittava Mustaa!
Toistaiseksi seitsemän sinkkua julkaisseen Mustaan musiikkia määrittävät voimakkaasti eteenpäin vievä draivi yhdistettynä eteeriseen tunnelmaan ja mutkattomiin sovituksiin. Vangitsevat tekstit, tarttuvat kertosäkeet ja ajoittain rohkeat indie-elementit kasvavat tiukan livebändin otteissa osiensa summaa suuremmaksi kokonaisuudeksi.

Liput: 14/15€
OTR-kortilla 12/13€

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.