EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 22.2.2020  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Mötikkä, Knive

Mötikkä, Knive Liput

Yleisön pyynnöstä - Mötikkä palaa! Joulukuussa saman viikonlopun aikana paluu- ja jäähyväiskeikkansa heittänyt Mötikkä sai yleisöltä niin innostuneen vastaanoton, että bändi palaa lauteille...jälleen kerran! Tällä kertaa Kalle Niemen suomentamista Mötley Crüe -covereista muutama vuosi sitten koko kansan suosikiksi noussut Mötikkä nähdään Helsingin Kuudennella linjalla 22.2.

"Paluu- ja jäähyväiskeikkojen tiimoilta saimme niin paljon kyselyitä lisäkeikoista, että eihän me pettymystä haluta tuottaa. Luvassa on siis tuttuun tapaan sairaan kova show", laulaja Sampsa Astala kommentoi.

Mötikkä julkaisi myös hiljattain ensimmäisen oman biisin, hienon vastaanoton saaneen Riisu kaikki pois -singlen. Mötikkä koostuu seuraavista timantinkovista suomalaismuusikoista: Laulu: Sampsa Astala (soolo, ex-Lordi) Basso: Hannu Voutilainen (Turmion Kätilöt) Kitara: Samuli Väänänen (Mørket) Rummut: Toni Suominen (Sampsa Astala & Qma)  

Helsingin uusi rock-tulokas K N I V E, on pitkän linjan musiikkimiehistä koottu viisikko, joka julkaisi ensimmäisen EP:nsä WE ARE KNIVE keväällä 2019 . Yhtyeen tuotanto nojaa tiukasti etukenossa 70-luvun rock-musiikkiin, sekoittaen samalla mukaan elementtejä niin punkista, 80-luvun hard rockista kuin alt-country-rockista.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.