EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 22.2.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Mother Mother (CAN)

Mother Mother (CAN) Liput

Liput tulevat myyntiin perjantaina 9. huhtikuuta klo 15:00!


MOTHER MOTHER TUO THE INSIDE -KIERTUEEN
TAVASTIALLE HELMIKUUSSA

Vancouverilainen vaihtoehtorockbändi Mother Mother tuo The Inside -kiertueen Eurooppaan vuoden 2022 helmi- ja maaliskuussa. Kahdeksannen, ja kauan odotetun, studioalbumin 'Inside' perjantaina 25. kesäkuuta, 2021 julkaiseva bändi nähdään Helsingin Tavastialla tiistaina 22.2.2022.

17-päiväinen kiertue starttaa 22. helmikuuta Helsingistä suunnaten Tukholmaan,  Osloon, Kööpenhaminaan, Hampuriin, Berliiniin, Amsterdamiin, Brysseliin, Kölniin,  Müncheniin, Milanoon, Barcelonaan, Madridiin, Pariisiin, Lontooseen ja Glasgowiin, ennen kiertueen päättymistä Dubliniin 20. maaliskuuta.

Kiertuejulkistus edeltää bändin kahdeksannen 'Inside'- studioalbumin julkaisua 25. kesäkuuta Parlophonen/Warner Recordsin kautta. Albumi on bändin keulahahmon Ryan Guldemondin ja Howard Redekoppin tuottama. Redekopp tuotti myös bändin kansi ensimmäistä albumia. 'Inside' on jatkoa Mother Motherin tuotteliaalle uralle ja yhdistää heidät takaisin menestyksensä alkuperään. Vuonna 2020 Mother Mother nautti ennennäkemättömästä suosiosta TikTokissa. Yhtyeen kappaleet kahdelta ensimmäiseltä albumilta lähtivät leviämään kulovalkean lailla, ja TikTokissa nähtiin huikeat 325 miljoonaa #MotherMother -tunnisteen käyttökertaa ja Mother Motherilla on alustalla jo kaksi miljoonaa seuraajaa. Maine kiiri myös TikTokin ulkopuolelle ja yhtyeellä on 15 miljoonaa kuuntelijaa kuukaudessa eri striimialustoilla, juttu Rolling Stonessa ja bändi on nähty Billboardin nousevien artistien listalla useaan otteeseen.

www.tavastiaklubi.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 22.2.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot