EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 14.12.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Mother Mother (CAN)

Mother Mother (CAN) Liput

MOTHER MOTHERIN KONSERTTI SIIRTYY JOULUKUULLE 2022

Kanadalaisyhtye Mother Mother on siirtänyt tulevaa kiertuettaan ja samalla myös Helsingin konsertti siirtyy myöhempään ajankohtaan. Korvaava konserttipäivä on nyt vahvistunut keskiviikolle 14. joulukuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

Mikäli uusi esityspäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Tiketti) 22.5.2022 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3wdxvFU

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI KEIKKAPÄIVÄ:
Mother Mother (CA)
Ke 14.12.2022 Tavastia, Helsinki


***

MOTHER MOTHER TUO THE INSIDE -KIERTUEEN TAVASTIALLE

Vancouverilainen vaihtoehtorockbändi Mother Mother tuo The Inside -kiertueen Eurooppaan. Kahdeksannen, ja kauan odotetun, studioalbumin 'Inside' perjantaina 25. kesäkuuta, 2021 julkaissut bändi nähdään Helsingin Tavastialla,
 
Kiertuejulkistus edeltää bändin kahdeksannen 'Inside'- studioalbumin julkaisua 25. kesäkuuta Parlophonen/Warner Recordsin kautta. Albumi on bändin keulahahmon Ryan Guldemondin ja Howard Redekoppin tuottama. Redekopp tuotti myös bändin kansi ensimmäistä albumia. 'Inside' on jatkoa Mother Motherin tuotteliaalle uralle ja yhdistää heidät takaisin menestyksensä alkuperään. Vuonna 2020 Mother Mother nautti ennennäkemättömästä suosiosta TikTokissa. Yhtyeen kappaleet kahdelta ensimmäiseltä albumilta lähtivät leviämään kulovalkean lailla, ja TikTokissa nähtiin huikeat 325 miljoonaa #MotherMother -tunnisteen käyttökertaa ja Mother Motherilla on alustalla jo kaksi miljoonaa seuraajaa. Maine kiiri myös TikTokin ulkopuolelle ja yhtyeellä on 15 miljoonaa kuuntelijaa kuukaudessa eri striimialustoilla, juttu Rolling Stonessa ja bändi on nähty Billboardin nousevien artistien listalla useaan otteeseen.

www.tavastiaklubi.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 14.12.2022 19:00.