EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 22.2.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Mother Mother (CAN)

Mother Mother (CAN) Liput

MOTHER MOTHERIN HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY

Kanadalaisyhtye Mother Motherin kiertue siirtyy myöhempään ajankohtaan ja täten myös Helsingin konsertti Tavastialla siirtyy. Korvaavaa konserttipäivää selvitetään ja tiedotamme asiakkaita uudelleen sen vahvistuttua. Pidäthän toistaiseksi lippusi tallessa, ne käyvät sellaisinaan uudelle päivälle.

FamFam,

We are very sad to announce that due to the ongoing uncertainty and restrictions throughout Europe, unfortunately we will be postponing the show on February 22 at Tavastia. Our tour is currently being rescheduled and more information on the rescheduled date will follow shortly. All tickets will remain valid for the rescheduled shows. We were really looking forward to playing these shows and we can’t wait to see you as soon as possible!

Love,

Mother Mother

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


***

MOTHER MOTHER TUO THE INSIDE -KIERTUEEN TAVASTIALLE

Vancouverilainen vaihtoehtorockbändi Mother Mother tuo The Inside -kiertueen Eurooppaan. Kahdeksannen, ja kauan odotetun, studioalbumin 'Inside' perjantaina 25. kesäkuuta, 2021 julkaissut bändi nähdään Helsingin Tavastialla,

17-päiväinen kiertue starttaa 22. helmikuuta Helsingistä suunnaten Tukholmaan,  Osloon, Kööpenhaminaan, Hampuriin, Berliiniin, Amsterdamiin, Brysseliin, Kölniin,  Müncheniin, Milanoon, Barcelonaan, Madridiin, Pariisiin, Lontooseen ja Glasgowiin, ennen kiertueen päättymistä Dubliniin 20. maaliskuuta.

Kiertuejulkistus edeltää bändin kahdeksannen 'Inside'- studioalbumin julkaisua 25. kesäkuuta Parlophonen/Warner Recordsin kautta. Albumi on bändin keulahahmon Ryan Guldemondin ja Howard Redekoppin tuottama. Redekopp tuotti myös bändin kansi ensimmäistä albumia. 'Inside' on jatkoa Mother Motherin tuotteliaalle uralle ja yhdistää heidät takaisin menestyksensä alkuperään. Vuonna 2020 Mother Mother nautti ennennäkemättömästä suosiosta TikTokissa. Yhtyeen kappaleet kahdelta ensimmäiseltä albumilta lähtivät leviämään kulovalkean lailla, ja TikTokissa nähtiin huikeat 325 miljoonaa #MotherMother -tunnisteen käyttökertaa ja Mother Motherilla on alustalla jo kaksi miljoonaa seuraajaa. Maine kiiri myös TikTokin ulkopuolelle ja yhtyeellä on 15 miljoonaa kuuntelijaa kuukaudessa eri striimialustoilla, juttu Rolling Stonessa ja bändi on nähty Billboardin nousevien artistien listalla useaan otteeseen.

www.tavastiaklubi.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot