EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.5.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Moshimoshi (julkkarit), Alas, Luu Kurkkuun

Moshimoshi (julkkarit), Alas, Luu Kurkkuun Liput

Moshimoshi juhlistaa keväällä ilmestyvää debyyttialbumiaan Kuudennella Linjalla!

Helsinkiläinen emoyhtye moshimoshi julkaisee esikoisalbuminsa "Green LP" huhtikuun 28. päivä. Levyä juhlistetaan Helsingin Kuudennella Linjalla helatorstain aattona 17.5.

Kansainvälistäkin kiinnostusta debyytti-ep:llään sekä singleillään "Soon" ja "These Days" herättänyt yhtye tarjoilee levyjulkkareissaan tuoreen albumin kokonaisuudessaan.

Moshimoshin melankolisessa soitossa on tuttuja kaikuja tuhatluvun taitteen kitaravetoisen post-hardcoren ja altsuskenen vimmaisuudesta. Huutolaulu, koukeroiset math-rock riffit ja kauniit melodiat niputtavat kokoon kimpun juuri niitä asioita, joita tämän tyyppiseltä musiikilta on pitkään Suomessa kaivattu.

Kutoselle yhtye on kutsunut ystäviä alkuajoiltaan asti. Illan avaavat Jyväskylän emo-ylpeys Alas sekä äkkiväärä vaihtoehtotrio Luu Kurkkuun.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 17.5.2023 19:00.