EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12.9.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Mortality Vol. II + Matti Salo Quartet

Mortality Vol. II + Matti Salo Quartet Liput

Suomalainen jazzkollektiivi Mortality hurmasi niin yleisön kuin kriitikotkin lopuuvuodesta 2019 julkaistulla esikoisalbumillaan. Debyyttialbumi, joka oli aiheelta raskaampi kuin sanat voivat ilmaista, kantoi säveltäjä ja tuottaja Tapio Ylisen henkilökohtaisen tragedian emotionaalista taakkaa. Yhdistellen taitavasti nykyjazzia progressiivisen rockin elementteihin albumi avautui musiikillisena matkana täynnä herkkyyttä ja toivoa.

Nyt yhtye tekee paluun uudella albumilla 'Mortality Vol. II', jonka julkaisua juhlitaan G Livelabissa! Yhtyeen säveltäjä/tuottaja on esikoisalbumin onnistuneen julkaisun jälkeen työstänyt kaunista jatko-osaa alkuperäiselle julkaisulle. Henkilökohtaisen elämän käänteet ovat edelleen sävellystyön pohjavirtauksena.

"Se on edelleen jotain, joka minun on jatkuvasti käsiteltävä - menetyksen, surun ja tuskan tunteet. Ne eivät koskaan katoa, niiden kanssa on vain elettävä. Mutta tämä on loistava tapa käsitellä näitä asioita. Suurin ero Mortality Vol. II:n ja esikoisleyn välillä on, että kirjoitin tietoisesti tälle juuri tälle bändille. Viime kerralla en säveltäessäni vielä tietänyt, mikä lopputulos olisi, mutta tällä kertaa minulla oli jo etukäteen selkeämpi näkemys koko projektista."

MORTALITY, vol.II - Kokoonpano

Tapio Ylinen - kitara, sävellykset
Johannes Granroth - kitara
Manuel Dunkel - tenorisaksofoni
Max Zenger - alttosaksofoni
Mikko Pettinen - trumpetti
Mikko 'Gunu' Karjalainen - trumpetti, flyygelitorvi
Mikael Myrskog - koskettimet
Jori Huhtala - basso
Mika Kallio - rummut


Illan avaa tampelaisyhtye Matti Salo Quartet! Maailmanmusiikkivaikutteista progejazzia veivaava Matti Salo Quartet julkaisee syyskuussa 2024 kolmannen levynsä “4+4” Luova Recordsin kautta. Uutukaisellaan kvartetin musiikillista kaleidoskooppia täydentääjousikvartetti.

Matti Salo - kitara, sävellykset
Sami Sippola - saksofoni
Ville Rauhala - kontrabasso
Janne Tuomi - rummut
+
Lotta Laaksonen - viulu
Jarno Laaksonen - viulu
Satu Kae - alttoviulu
Katri Antikainen - sello

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 25 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 12.9.2024 18:00.