EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.11.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Mors Subita, Marianas Rest

Mors Subita, Marianas Rest Liput

Mors Subitan luunmurskaava melodeath saapuu Tampereelle uuden albumin tiimoilta!

Pohjoisen kylmä ja aggressiivinen Mors Subita on tunnettu dynaamisesta ja thrashinkatkuisesta melodeathistä, jonka sanomaa yhtye on jo yli 20 vuotta levittänyt pitkin Suomea. Joka julkaisulla soundiaan tehokkaammaksi kehittänyt viisikko on löytänyt paikkansa suomen melodeath eliittien joukosta ja nostanut live-esiintymisensä tasoa vuosi vuodelta nykyiseen priimakuntoonsa.

Mors Subitan viides ’Origin of Fire’ albumi julkaistaan 13.10. saksalaisen Out Of Line levy-yhtiön kautta, jonka jälkeen yhtye suuntaa levyn tiimoilta headline keikoille pitkin Suomea, mukanaan valittuja erityisvieraita.

Yhtye itse kommentoi albumistaan seuraavasti:

"’Origin of Fire’ vie bändin lähemmäs sen juuria - aggressiivisten ja thrashkatkuisten riffien, sekä suoraviivaisen rytmiikan pariin. Siellä täällä on pilkahdus melodista tunnelmaa ja oikein ajoitettuja industrial vaikutteita, mutta kokonaisuudessaan albumi nojaa debyyttilevymme kaltaiseen raskaaseen soundiin. Bändin kehityksen voi aistia vahvasti yhteennivoutuneesta soitosta sekä tuotannosta. Pyrimme tuomaan äänimaailmaan lisää luonnollisuutta ja onneksemme saimme mukaan Tue Madsenin (Meshuggah, The Haunted, Moonspell..) joka loihti levylle vihaisen ja etenkin itse bändin kuuloisen saundin. 'Origin of Fire' on kaunis ja brutaali kokonaisuus, joka kunnioittaa musiikillista menneisyyttämme mutta näyttää samalla suuntaa tulevalle."

Tampere saa kokea luunmurskaavan melodisuuden torstaina 16.11. Tullikamarin Klubilla, johon saapuu erityisvieraaksi melankolinen death/doom ilmiö Marianas Rest.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 20 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Myynti loppuu 16.11.2023 21:30.