EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.10.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Mors Subita, I Revolt

Mors Subita, I Revolt Liput

Perjantaina 15.10. täyttyy On The Rocks aggressiivisen melodisesta paineesta, kun Pohjois-Suomen kylmät tuulet puhaltavat MORS SUBITAn pitkästä aikaa omalle Helsingin keikalle.

Illan alkuhiet takaa kovaa vauhtia nouseva musiikillinen turpaanveto - I Revolt!

MORS SUBITA

Monesta pitkän linjan tutusta muusikosta koostuva Mors Subita on Pohjoisen raskas ja kylmä tuulahdus melodisen metallin parissa. Yhtye on tullut tunnetuksi aggressiivisesta ja dynaamisesta soundistaan, sekä elävästä live-esiintymisestä. Jo alkuajoistaan saakka on Subita niittänyt mainetta energisillä keikoillaan, joita on todistettu ympäri Suomen – Tuskan päälavalta klubien lauteille.

Melodinen kaaos viritettynä huippuunsa on iskenyt kovaa jo vuosia ja viime syksynä julkaistu Extinction Era on entistä raskaampaa, dynaamisempaa ja vaikuttavampaa Mors Subitaa.

Mors Subita - Facebook
Mors Subita - Into Eternity (YOUTUBE)

I Revolt

Yksi suomen nuorista ja lupaavimmista nousukkaista metallin parissa on riffimetallia ja raskaita lauluja yhdistävä I Revolt, jonka keikkojen onkin kuvailtu olevan kuin musiikillinen turpaanveto.

Yhtye on nuoressa iässään jo esiintynyt muun muassa TUSKA festivaalilla ja yhdessä yhtyeiden kuten Omnium Gatherum, Rytmihäiriö, Unearth, Medeia, Nicole ja Brymir kanssa. Korona aikana oli bändi myös osana Knotfestin järjestämää Pulse Of The Maggots -virtuaalifestivaalia ainoana Suomalaisena yhtyeenä, ansaiten hyvin osuvaa näkyvyyttä, ja hyviä arvosteluja, ympäri pallon.

I Revolt - Facebook
I Revolt - Spotify

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot