EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 29.8.2020  /  45 Special  /  Oulu

Mors Principium Est + Mors Subita + Torchia + Voidfallen

Mors Principium Est + Mors Subita + Torchia + Voidfallen Liput

Suomalainen melodinen death metal voi vahvasti, ja hyvä niin, sillä vahvoista musiikillisista "rakennuspalikoista" saadaan rakennettua myöskin vahva live-ilta!

Tänä keväänä Heavy Metal Heart Agency ja Raven Management tarjoilevat neljän bändin voimin täysilaidallisen melodisia kuolonsäkeitä suoraan Oulun ytimeen.

HMH Live!

Mors Principium Est
MORS SUBITA
Torchia
Voidfallen

 

MORS PRINCIPIUM EST

Mors Principium Est on viettänyt viime vuodet julistaen suomalaisen melodeathin ilosanomaa ympäri maailmaa eikä yhtyettä ole nähty Suomessa klubikeikoilla pitkään aikaan! Vuosi 2020 tuo onneksi muutoksen tähän ja uuden albumin lisäksi MPE tarjoilee myös muutaman valikoidun keikan kotikentällä.

Reclaim the Sun: https://youtu.be/7AXY3_JoBKA
Monster in me: https://youtu.be/mlAQ0k1ZXfA

MORS SUBITA

Oulussa vuonna 2000 perustettu Mors Subita on modernin melodisen death metallin kotimaisia kärkinimiä. Yhtye työstää myöskin tahollaan uutta albumia, mutta irtautuu hetkeksi studion pimeydestä valokeilaan ja kiskaisee jykevillä säkeillään kotikaupunkinsa niskat nytkeeseen.

As Humanity Weeps: https://youtu.be/0Kq3fUvP_u0
Shadows: https://youtu.be/Yvz1hJPeMPQ

TORCHIA

Juuri hiljattain TalviHelvetissä 2020 esiintynyt tamperelainen Torchia on kovassa nousukiidossa. Uusi vuosi alkaa yhtyeellä räminällä. Pari isoa keikkaa heti alkuvuoteen ja toisen täyspitkän albumin julkaisun myötä yhtye karkaa pidemmälle kiertueelle. Oulua ei tietenkään unohdettu kiertuereitiltä vaan myös pohjoisemmilla leveyspiireillä päästään nauttimaan Torchian riivatusta musiikista. Rockshots Recordsin kautta julkaistavan "The Coven" albumin julkaisupäivä on 27. maaliskuuta 2020.

Moon, Rise! : https://youtu.be/raRFpb5l5Po
Fury: https://youtu.be/Zum0WGMZGEo

VOIDFALLEN

Suomalaisen melodisen death metallin uusi kirkas tulokas Voidfallen julkaisi ensimmäisen kolme biisiä kattavan EP:nsä "The Sinners, The Plague and The Voidfallen" viime syyskuussa ja siitä lähtien yhtyeen matka on ollut suurin harppauksin etenevää voittokulkua. Sen lisäksi, että EP julkaisu on kerännyt runsaasti ylistäviä arvioita, bändi pääsi starttaamaan keikkailutkin varsin näyttävästi yhteiskiertueella Vornan kanssa syksyn 2019 aikana. Voidfallen on tarkkaan harkittu ja hiottu kokonaisuus, jossa täydellisyyttä hipovien sävellysten kanssa tärkeässä roolissa on myös yhtyeen visuaalinen anti. Voidfallen on yksi niistä kuuluisista esimerkeistä, joiden kohdalla maailmallakin huokaillaan syvään, että "jaahas, Suomi teki sen taas".

Uutta materiaalia on tulossa aivan tuota pikaa ja kuullaan lisää hekumallisia uutisia myöskin keikkarintamalla!

___

 

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 9.5.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 22.7.2020 mennessä.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 21:00
Myynti loppuu 29.8.2020 21:00.