EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.7.2018  /  Black Box, Helsingin Jäähalli  /  Helsinki

Morrissey

Morrissey Liput
Takaisin

Ladataan…

Vaihtoehtorockin sanansaattaja Morrissey esiintyy Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 21. heinäkuuta 2018.

Soolouransa lisäksi Steven Patrick Morrissey tunnetaan 1980-luvun brittiläisen The Smithsin sanoittajana ja laulajana. Yhtyeen hajottua vuonna 1987 hän siirtyi soolouralle ja on yksi harvoista esiintyjistä, jolla on top 10 -listasijoituksia brittien singlelistalla kolmen vuosikymmenen ajalta.

Morrisseyn tunnetuimpia hittejä ovat "Everyday Is Like Sunday", "The More You Ignore Me, the Closer I Get" sekä "The Last of the Famous International Playboys". Hänen 11. sooloalbuminsa "Low In High School" ilmestyi syksyllä 2017.

Edellisen kerran Morrissey esiintyi Suomessa vuonna 2016.

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Tapahtuma on peruuntunut johtuen logistisista, järjestäjästä riippumattomista syistä. Kaikki Morrisseyn Englannin ja Euroopan heinäkuiset konsertit on siirretty tulevaisuuteen. Järjestäjä pahoittelee faneille aiheutunutta ylimääräistä vaivaa ja pyrkii saamaan uuden päivämäärän julki mahdollisimman pian.

Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.