EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.12.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Mørket, AvAciA, VÄISTÄ!

Mørket, AvAciA, VÄISTÄ! Liput

Bar Loosessa vietetään raskaan musiikin värittämää lauantai-iltaa lauantaina 14. joulukuuta, kun Annankadun hornankattilaan työntää päänsä kolme toinen toistaan tiukempaa ja vihaisempaa ryhmää. Illan aikana lavalla nähdään turkulaiset AvAcia ja ja VÄISTÄ! sekä uuden singlen julkaiseva Mørket.

AVACIA
Illan ensimmäisenä ensiintyjänä pelin avaa turkulainen AvAciA, jonka soundissa yhdistyvät hyvällä tavalla raaka rock'n'roll ja suomen kielinen metalli. Nuoreasta iästään huolimatta AvaCia on ehtinyt saavuttaa jo paljon nimeä soittamalla useilla festivaaleilla mm. Ruisrockissa 2017, kiertämällä Eurooppaa sekä saavuttamalla ylivoimaisen voiton vuoden 2019 Emergenza bändikatselmuksessa. AvAcian odotettu debyyttialbumi Uusi maailmanjärjestys näki päivänvalon aikaisemmin tänä vuonna ja nyt yhtye on vihdoin mahdollista nähdä omalla klubikeikalla Helsingissä.

VÄISTÄ!
AvAcian jälkeen lavalle nousee niin ikään turkulainen laulu- ja soitinyhtye VÄISTÄ! Vuonna 2013 perustettu yhtye on ehtinyt julkaista uransa varrella kaksi EP:tä sekä kaksi kehuttua pitkäsoittoa Mukaudu (2016) ja Kimallus (2018). Kiiteltyjen levytystensä lisäksi VÄISTÄ! tunnetaan erittäin tiukasti ja taitavasti tykittävänä livebändinä, jonka vihaisuus kumpuaa yleisestä kyllästymisestä paskaan menoon, jossa rikkaat ja vahvat määräävät, samalla kun heikot ja köyhät väistyvät.

MØRKET
Muutama vuosi sitten kehutun debyyttialbuminsa Musta luonto julkaissut Mørket on takaisin ja julkaisee Loosen keikalla uuden sinkun.

Ensilevynsä jälkeen Mørket on käynyt läpi varsinaisen kasvojen kohotuksen, sillä uudistuneen, entistäkin kovemman miehistön lisäksi bändin laulukielenä toimii tätä nykyä suomen lisäksi ruotsi. Yhtyeen mikrofonin varressa heiluu tätä nykyä edesmenneen Nothing More To Eat -yhtyeen laulusolistina tutuksi tullut Erik Sigvard. Fan vad kul!

Keikkojen jälkeen ilta jatkuu Shark Boys Die Hard DJs -kollektiivin City Slang XI diskolla, joka jatkuu aina klo neljään asti!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Soittoaikataulu:
20:30 ovet
21:00 AvAcia
21:45 Väistä!
22:30 Mørket

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.