EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.7. - La 10.8.2024  /  Koljonvirta Teatteri  /  Iisalmi

Mooseksen perintö

Mooseksen perintö Liput

Koljonvirta Teatterissa nähdään kesällä Maalaiskomediatrilogian toinen osa, joka on jatkoa viime vuonna nähdylle hulvattomalle komedialle -Vain muutaman huijarin tähden.

Mooseksen perinnössä palataan jälleen idylliseen Kuusniemen kylään, jossa vietettiin rauhaisaa kesäiltaa ja arkea, vaan ei enää. Luvassa on taattua maalaishuumoria. Väärinymmärryksiä, menoa ja melskettä, sekä Piiparisen haitarin soittoa. 

Veijarikaksikko Hakkaraisella ja ex-kunnanjohtaja Kiiskellä on ydinjätteen verran räjähdysherkkää suunnitelmaa Kuusniemen tulevaisuudelle. Turpeinen löytää vintiltä Mooseksen vanhan kassakaapin, joka suorastaan hinkuu räjähteitä. Ja kun Dir.Kant Piiparisen uruille astuu kesäkanttori Hellä, niin lihanhimo voittaa kovankin janon ja Kanttori Piiparisen pää possahtaa ilman räjähteitä. Samaan aikaan Urmaankalliolta löytyy kalliomaalauksia, joten Seurakunta sekä Museovirasto on myös heti pottia jakamassa. Kun kattilaan laittaa kauhansa myös kylän naiset Tuulia, Virpi ja Suvi Pohto, niin alkaa soppa olla valmis.

Kuka vie pidemmän korren tässä kilpajuoksussa aikaa vastaan?
Entä kuka heiluttaa nuijaa kunnanvaltuuston kokouksessa?
Ja kuka nyt ylipäätään heiluttaa kenenkin nuijaa?

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ylläpitää viime kesän lahjakas joukko Koljonvirralta tuttuja näyttelijöitä muutamalla lisävahvistuksella sekä katettu katsomo!

www.koljonvirtateatteri.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Pyörätuolipaikat sijaitsevat Permannolla D ja D-katsomossa.
Pyörätuolipaikat myydään joko peruslippuna tai alennuslippuna (eläkeläinen, opiskelija, varusmies, työtön).

Avustaja ilmaiseksi tapahtumaan. Pyörätuolipaikkaa tarvitsevien asiakkaiden avustajille on varattu paikat pyörätuolipaikkojen takaa. Jos asiakas ei tarvitse pyörätuolipaikkaa, voi avustajalle ottaa vapaalipun hänen vierestään.

TEME:n tai Näyttelijäliiton jäsenliput saatavilla teatterilta tai Tiketistä 0600-1-1616. Varaudu esittämään todiste jäsenyydestäsi.

HUOM! Rivit 1-3 sijaitsee permannon tasolla.
HUOM! Rivien 1-2 penkeissä ei ole selkänojaa.

Esityksen kesto: 2h 50 min. väliajan kanssa. Teatterilla on väliaikatarjoilu ja mahdollisuus tilata tarjoiluja etukäteen. 

Ovilipunmyynti aukeaa 1 tunti ennen esitystä ja katsomoon pääsee 45 min. ennen esitystä.

Ryhmämyynti
[email protected]
010 8431660