EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 13.2.2020  /  Klubi, Tullikamari  /  Tampere

Monuments (UK), Heart Of A Coward (UK)

Monuments (UK), Heart Of A Coward (UK) Liput

Progressiivinen brittijyrä Suomeen!

Monuments esiintyy helmikuussa Tampereella. Vuonna 2006 perustettu, progressiivista metalcorea työstävä Monuments jyrää 13.2. Tampereen Klubilla.

Monuments on julkaissut urallaan kolme albumia, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2018. Phronesis-pitkäsoiton jälkeen bändi on keikkaillut laajasti ympäri maailmaa ja hyvästellyt laulajansa Chris Barretton. Suomen-keikoilla Monumentsin keulassa ääntelee tuore vokalisti, amerikkalainen Andy Cizek, joka vaikuttaa myös yhtyeissä Makari ja WVNDER. Cizek on ollut mukana Monumentsin keikoilla heinäkuun alusta asti. Hänet on nyt nimetty virallisesti orkesterin laulajaksi.

- Kävi heti selväksi, että Andy sopii bändiin sekä taidoiltaan että persoonaltaan. Olemme jo tehneet uutta musiikkia yhdessä. Palamme halusta maistattaa yleisölle, mitä padassa on jo ehtinyt porista, Monumentsin vanhat jäsenet kommentoivat tyytyväisinä.

Taitavan, tanakan ja salakavalan tarttuvan Monumentsin lisäksi lavalle nousee toinenkin englantilainen progressiivisen metallin tykki. Vuonna 2009 perustettu Heart Of A Coward julkaisi albumin The Disconnect kesäkuussa 2019. Levyllä kopla groovaa ja paukuttaa tavalla, joka lupaa Suomen-keikoillekin syvää ja vaikuttavaa modernia raskautta.

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.