EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.10.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

MonoNeon (USA)

MonoNeon (USA) Liput

Ilmiöksi sosiaalisessa mediassa kasvanut ja laajan fanikunnan kerännyt basisti, laulaja ja lauluntekijä MonoNeon saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen lokakuussa.

Värikäs ja persoonallinen artisti konsertoi Helsingin Korjaamolla keskiviikkona 18. lokakuuta.

Funkia, R&B:ta, jazzia ja kokeellisia elementtejä musiikissaan yhdistelevä MonoNeon (oikealta nimeltään Dwayne Thomas Jr.) on noussut ilmiöksi sosiaalisessa mediassa, jonka eri kanavissa hän on jakanut musiikkiaan ja tarjonnut samalla kiinnostavan näkymän luovaan prosessiinsa. Persoonallinen ja karismaattinen muusikko onkin oiva esimerkki nykyajan artistista, joka on kartuttanut vannoutuneen fanikunnan muun muassa YouTuben tarjoamia mahdollisuuksia hyödyntämällä.

MonoNeon on muiden kykyjensä ohella ilmiömäisen taitava basisti, jonka Red Hot Chili Peppersin Flea on kuvaillut olevan ”the greatest fucking electric bass player”. Yhdysvaltalaisartistin musiikki ei kangistu kaavoihin, sillä eri elementit yhdistyvät hänen kappaleissaan yllättävillä ja omaperäisillä tavoilla. Värikkään tyylin itselleen luonut muusikko on tunnettu myös siitä, että huumori on hänen tekemisissään alati läsnä.

MonoNeon on nähty useiden arvostettujen jazzfestivaalien estradeilla, kuten Newport Jazz Festival, Montreal Jazz Festival ja New Orleans Jazz Festival. Red Hot Chili Peppersin basistilegenda Flea Ikoninen soitinvalmistaja Fender lanseerasi vuonna 2022 MonoNeon-kokoelman, johon kuuluu myös värikäs MonoNeon Jazz Bass V Signature -basso.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 18.10.2023 20:00.