EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 1.12.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

MonoNeon (USA)

MonoNeon (USA) Liput

FUNK-SUOSIKKI JA BASISTIVIRTUOOSI MONONEON LEVYNJULKAISUKIERTUEELLAAN HELSINKIIN

Modernin rytmimusiikin suosikkinimeksi noussut basisti, laulaja ja lauluntekijä MonoNeon palaa joulukuun alussa Helsinkiin. Uuden studioalbumin heinäkuussa julkaiseva yhdysvaltalaisartisti konsertoi Korjaamon Vaunusalissa sunnuntaina 1. joulukuuta. Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin Tiketiin keskiviikkona 26.6. klo 12.

Funkia, R&B:ta ja kokeellisia elementtejä musiikissaan yhdistelevä MonoNeon (oikealta nimeltään Dwayne Thomas Jr.) on kasvanut ilmiöksi sosiaalisessa
mediassa, jonka eri kanavissa hän on jakanut musiikkiaan ja persoonaallisia sisältöjään jo vuosikausien ajan. Artisti julkaisee 26. heinäkuuta uuden studioalbuminsa “Quilted Stereo”, jolla vierailevat legendaariset Mavis Staples ja George Clinton.

Ennen kaikkea MonoNeon on ilmiömäisen taitava basisti, jonka Red Hot Chili Peppersin Flea on kuvaillut olevan ”the greatest fucking electric bass player”. Eri elementit yhdistyvät värikkään ja persoonallisen artistin kappaleissa yllättävillä ja omaperäisillä tavoilla.

MonoNeon on nähty useiden arvostettujen festivaalien estradeilla, ja syksyn levynjulkaisukiertueellaan hän vierailee keskeisillä keikkapaikoilla eri puolilla
Eurooppaa. Pääsyliput Korjaamon joulukuiseen funk-iltamaan ovat myynnissä Tiketissä keskiviikkona 26. kesäkuuta klo 12.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 1.12.2024 19:00.