EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.9.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Monofest vol.1: Michael Bleu, Klarissa, Keidas, Nössö Nova, Dj Hypnoman

Monofest vol.1: Michael Bleu, Klarissa, Keidas, Nössö Nova, Dj Hypnoman Liput

Monofest vol. I suosii vanhoja ja ajattomia arvoja, kitaramusiikkia laidasta laitaan maukkaalla pölykerroksella. Tapahtuma tuo yhteen mielenkiintoisia uusia indie-artisteja -ja yhtyeitä, jotka vaikuttavat samassa isojen melodioiden ja tunnelmien galaksissa. Keikkoja nitoo yhteen legendaarisen Pekka Laineen alias DJ Hypnomanin asiaankuuluva dj-setti, joka tarjoilee viiksekästä, korkeakorkoista, tiukkalahkeista ja supermenevää go-go-soundia! Luvassa psykedeelistä vauhtimusaa! Soulin sähinää! Hikistä rokkifiilistä!

Aikataulu:
19:00 - Ovet
19:30 - Nössö Nova
20:30 - Keidas
21:30 - Klarissa
22:30 - Michael Bleu

MICHAEL BLEU
Michael Bleu on suomi-soulin vaarallinen vapahtaja ja vintagemuroissa keitetty rock-eläin. Artisti on hellinyt nostalgisen musiikin ystäviä jo vuosia mm. suurta radiosuosiota nauttineilla kappaleilla "Oi oi" ja "Hidas biisi". Musiikillinen anti koostuu pääasiassa räjähtävän tunteikkaasta soulista ja ajattomasta kitarapopista. Tiukasti hiotun bändinsä kera artisti suorittaa pistosyöksyjä myös rockin pariin sekä loputtomiin jameihin. Luvassa hyvin värikäs setti materiaalia Bleun koko uran varrelta, mutta myös uusinta uutta vielä julkaisematonta musiikkia.

INSTAGRAM
SPOTIFY

KLARISSA
Klarissa on melankolisia maailmoja luova Helsinkiläinen artisti. Debyyttialbumi "Maailma vie meidät" julkaistiin maaliskuussa. Kappaleet käsittelevät henkilökohtaisia ja kipeitäkin aiheita. Artistin kappaleissa on haettu inspiraatiota eri genreistä ja vuosikymmeniltä - levyltä voi löytääkin vaikutteita niin lofi hiphopista, indiepopista -ja rockista aina 60-luvun kaihoisiin iskelmiin.

INSTAGRAM
SPOTIFY

KEIDAS 
Uudeksi Kasevaksi tituleerattu kitararockin sateenkaaren alla lämmittelevä Keidas luottaa ihmisiin ja rakastaa kitarasooloja. Kesällä toisen albuminsa ”Papiljottipojan paluu” julkaissut yhtye ponnistaa Helsingistä ja pitää hauskaa keikoilla.

INSTAGRAM
SPOTIFY

NÖSSÖ NOVA
Vuonna 2022 perustettu Nössö Nova on Suomen Liverporista suurkaupunkeihin levinnyt trooppinen pop-monsuuni, joka ei jätä ketään kuivaksi. Nössöjen musiikissa maailman maut yhdistyvät pehmeästi suomenkieliseen popmusiikkiin moniäänisen laulun siivittämänä. Kappaleet lainehtivat arjen romantiikan, ihastumisten, innostumisten ja irrottamisten ympärillä kepeänä eskapismina betonista tropiikkiin. Ei mitään bossa novaa vaan nössö novaa.

INSTAGRAM
SPOTIFY

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 19:30

Liput ovelta 20€, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.