EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.12.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Modem Wars 2021! Sekret Teknik, Möyhy-Veikot, Iris Kukka

Modem Wars 2021! Sekret Teknik, Möyhy-Veikot, Iris Kukka Liput

Synapopduo Sekret Teknikin toisen albumin Modem Wars julkkareita piti juhlistaman jo alunperin vuosi sitten, mutta korona teki aikeet tyhjiksi. Hieman vettä ehti Vantaanjoessa valua ennen kuin juhlat viimein voidaan pitää.

Sekret Teknikin lisäksi lavalle nousee toinen voimaduo, kulttibändien kulttibändi Möyhyveikot, joiden interaktiivinen show ei jätä ketään kylmäksi on joka kerta erilainen, mutta silti yhtä nautittavat olit sitten "möyhyissä" tai et.

Illan avaa ihana Iris Kukka, joka on julkaissut juuri uuden ep:n elekronisempaan suunaan mennyttä musiikkiaan ja noussut mm. Radio Helsingin top 10 -listalle.

AIKATAULU:
Ovet klo 19
19.30 Iris Kukka
20.30 Sekret Teknik
21.30 Möyhyveikot

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 4.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot