EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20.12.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

MNTTT (Levyjulkkarit), LIFE (Levyjulkkarit)

MNTTT (Levyjulkkarit), LIFE (Levyjulkkarit) Liput

MNTTT & LIFE - KATAKOMBIN TUPLALEVYJULKKARIT KUTOSELLA 20.12.

Joulu tulee ajoissa, kun vapahtaja syntyy Katakombin uumenissa kahtena ja MNTTT ja LIFE viettävät yhteisiä levyjulkkareita Kuudes linjalla perjantaina 20.12. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä ma 18.11.2019 klo 10:00.


MNTTT eli Eevil Stöö ja Aztra julkaisevat yhtyeen historian toisen albumin "2020" perjantaina 13.12.2019. MNTTT duon ensimmäinen albumi "Menetetyt" julkaistiin viisi vuotta sitten. Nyt uudella levyllä jatketaan siihen mihin jäätiin, paitsi vauhti on kiihtynyt moninkertaiseksi.

Pirullisen kuuloinen ja enteellisesti nimetty "2020" on edeltäjäänsä verrattuna soundillisesti riivatumpi. Eevil Stöön ja Aztran räppäys yltää paikoin tanakaksi noiseksi ja muistuttaa meiningiltään jopa vanhaa suomalaista hardcore punkkia. Levyn ainoana vierailijana kuullaan räp musiikista eläköitynyttä Versace Henrikiä, joka tuo oman aggressivisen panoksen levylle. Särössä ei ole säästelty tällä kertaa ja albumin järkyttävän likainen saundi on nuoren polven tuottajien ansioita; tuottajina ovat olleet tutut nimet Pehmee Goo, Slushher ja Sam Control & 4eva. Albumilta on aiemmin singleinä julkaistu kappaleet "ADHD", "SLM", "Mudast" ja "Toisiks paskin flow".

LIFE on uuden ajan suomalainen poikabändi, jonka odotettu debyyttialbumi "Mustaa Magiaa" ilmestyy Katakombin kautta joulukuussa 2019. Albumista on jo saatu esimakua sinkkujen Jää, Tyhjä Nuori ja Lantionluut myötä.


Yhtyeen musiikki on suomenkielistä elektronista poppia ja samalla uudenlainen kokonaisuus Suomen pop-maailmassa. Se asettuu 2000-luvun alun kotimaisten yhtyeiden, kuten Disco ja Kemopetrol, sekä ulkomaisten urbaanien nykyartistien, kuten Frank Ocean ja Majid Jordan, välimaastoon. Kappaleiden tarinat ja maailmat ovat romanttisia sekä melankolisia, mutta kolmikko ei vello synkkyydessä, vaan haluaa laittaa kuulijoiden lantion luut liikkeelle. Bändin jäsenten taustat ovat kotimaan musiikkikentän kokeellisemmassa ja marginaalisemmassa laidassa: projekteissa, kuten Running, Viktor Kalima ja Kosto.

"Olemme tehneet "Mustaa magiaa" kolme vuotta liikuttaakseemme, satuttaaksemme ja syleilläksemme jokaista meistä. Sen kappaleet ovat romantiikkaa ja rosoa. Levy on elämää ja meidän jokaisen tekemää taikuutta.", summaa yhtye.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 20.12.2019 20:00.