EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.9.2021  /  Speedhooked Pitstop  /  Porvoo

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021 Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen

Alkuperäisille päivämäärille 4.7.2020 tai 3.7.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.7.2021 mennessä.

***

Vuoden 2019 viihdyttävin motorsport-tapahtuma MLV x SPD HKD Drift Challenge saa jatkoa! Maailmanlopun Vehkeet Crew järjestää jälleen yhteistyössä Speedhookedin kanssa kokonaisvaltaisen koko perheen Drifting-tapahtuman Porvoossa. Luvassa Suomen tasokkain drifting-kilpailu, näyttäviä superautoja ja suuren urheilujuhlan tuntua!

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021

Speedhooked Pitstop tarjoaa moottoriurheilutapahtumalle poikkeuksellisen hienon ympäristön lähellä pääkaupunkiseutua erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Tämän helpommaksi ei Suomen parhaan Driftingin kokeminen tule! Yleisö pääsee aivan radan viereen katsomaan kilpailua ja lisäksi tutustumaan Driftingin huippukalustoon ja parhaimpiin kuljettajiin katsomoiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla avoimella varikkoalueella! Speedhooked Pitstop tarjoaa moottoriurheilutapahtumalle poikkeuksellisen hienon ympäristön lähellä pääkaupunkiseutua erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Tapahtumaa aamusta iltaan 3.7.2021! Yleisöystävällinen tapahtuma-alueemme takaa sen, että yleisö on aivan tapahtumien keskipisteessä. Varikolta on vain muutama askel katsomoon, ja katsomosta vain muutama askel ravintolapalveluiden äärelle.

Nähtävää riittää aamusta iltaan aina harjoituksista illan päättäviin finaaleihin. Tapahtuman portit avataan heti aamusta, joten pääset halutessasi seuraamaan suosikkikuljettajiesi ajoa koko päiväksi. Lyhyemmälläkin visiitillä ehdit nähdä tiukimmat voittotaistelut, kun saavut katsomaan näyttävät pariajofinaalit!

Kaikki kovimmat kuljettajat mukana! Mukana kilpailussa on kaikki parhaat drifting-kuljettajat ja laaja kattaus hienoimpia, jopa yli 1000 hevosvoimaisia kilpa-autoja. Julkaisemme tiimit ja kuljettajat tapahtuman Facebook-sivuilla ennen tapahtumaa.

Seuraa Maailmanlopun Vehkeitä Facebookissa ja Instagramissa, niin näet ja kuulet kaikki uutiset ensimmäisenä!

Tsekkaa vuoden 2019 virallinen aftermovie YouTubesta!

Varmista paikkasi yleisössä heti, lippuja on saatavilla rajoitetusti!

Aikataulut ja tarkemmat lisätiedot: www.maailmanlopunvehkeet.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 11:00-20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ennakkolipun hinta on 22 euroa eikä sen päälle tule muita kuluja, kun tilaat lipun PDF-lippuna. Sisäänpääsy tapahtuu esittämällä lipun QR-koodi joko puhelimen näytöltä tai perinteisesti paperilta. Ennakkolippuja myynnissä rajoitettu määrä, varmista paikkasi ajoissa! 

Tapahtuma järjestetään Porvoossa aivan moottoritien tuntumassa Speedhooked Pitstopilla. Tapahtumapaikan osoite on Tiemestarinkatu 2, 06500 Porvoo. Paikalle ajaa esimerkiksi Helsingistä vain reilussa puolessa tunnissa!

Portilla lipun hinnat ovat:
Peruslippu 25 euroa.
Lapsilippu (7-12 vuotiaat) 15 euroa.
Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 70 euroa.

Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

Paikat ovat numeroimattomia seisomapaikkoja. Mikäli Suomen kesäkelit pääsevät yllättämään, on paikalla myös katettua katsomotilaa.

Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman portilla. 

Myynti loppuu 9.9.2021 23:59.
Speedhooked Pitstop
Tiemestarinkatu 2, 06500, Porvoo