EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.7.2019  /  Speedhooked Pitstop  /  Porvoo

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2019

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2019 Liput

Ladataan…

Maailmanlopun Vehkeet Crew järjestää yhteistyössä Speedhookedin kanssa kokonaisvaltaisen koko perheen drifting-tapahtuman Porvoossa. Paikalle on kutsuttu kaikki parhaat drifting-kuljettajat ja Sinut!

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2019

Speedhooked Pitstop tarjoaa moottoriurheilutapahtumalle poikkeuksellisen hienon ympäristön lähellä pääkaupunkiseutua erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Tämän helpommaksi ei Suomen parhaan driftingin kokeminen tule! Yleisö pääsee aivan radan viereen katsomaan kilpailua ja lisäksi tutustumaan driftingin huippukalustoon ja kuljettajiin katsomoiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla avoimella varikkoalueella.

Tapahtumaa aamusta iltaan 13.7.2019! Tapahtuma järjestetään Porvoossa aivan moottoritien tuntumassa kesäksi 2019 avatussa autoharrastajien kokoontumispaikassa, Speedhooked Pitstopilla. Tapahtumapaikan osoite on Tiemestarinkatu 2, 06500 Porvoo. Paikalle ajaa esimerkiksi Helsingistä vain reilussa puolessa tunnissa.

Tapahtumaa riittää aamusta iltaan ensimmäisistä harjoituksista illan päättäviin finaaleihin. Tapahtuman portit avataan heti aamusta, joten pääset halutessasi seuraamaan suosikkikuskiesi ajoa koko päiväksi. Lyhyemmälläkin visiitillä ehdit nähdä tiukimmat voittotaistelut, kun saavut katsomaan näyttävät pariajofinaalit. Kompakti tapahtuma-alue takaa sen, että yleisö on aivan tapahtumien keskipisteessä. Varikolta on vain muutama askel katsomoon, ja katsomosta vain muutama askel ravintolapalveluiden äärelle.

Kaikki kovimmat kuljettajat mukana! Olemme kutsuneet mukaan kaikki parhaat drifting-kuljettajat, joten mukana on laaja kattaus Suomen hienoimpia, jopa yli 1000 hevosvoimaisia kilpa-autoja. Maailmanlopun Vehkeet Crew arvostaa voitettujen mitalien lisäksi myös vahvasti tyylikkyyttä kilpakalustossa.

Julkaisemme tiimit ja kuljettajat tapahtuman Facebook-sivuilla ennen tapahtumaa. Seuraa Maailmanlopun Vehkeitä Facebookissa ja Instagramissa, niin näet ja kuulet kaikki uutiset ensimmäisenä!

maailmanlopunvehkeet.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 9:00-20:00

Ennakkolipun hinta on 20 euroa, eikä sen päälle tule muita kuluja, kun tilaat lipun PDF-lippuna. Sisäänpääsy tapahtuu esittämällä lipun QR-koodi joko puhelimen näytöltä tai perinteisesti paperilta. Ennakkolippuja myynnissä rajoitettu määrä, varmista paikkasi ajoissa!

Portilla lipun hinta on 24 euroa. Lapsille (7-12 vuotiaat) saavat lipun puoleen hintaan. Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

Paikat ovat numeroimattomia seisomapaikkoja. Mikäli Suomen kesäkelit pääsevät yllättämään, on paikalla myös katettua katsomotilaa.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi lipun ostaneen aikuisen seurassa.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Speedhooked Pitstop
Tiemestarinkatu 2, 06500, Speedhooked Pitstop