EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.5.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Mixael Cabrera (CUB)

Mixael Cabrera (CUB) Liput

Mixael Cabrera Caballero, alun perin Botínista, Sitio Grandesta, Cifuentesista, Villa Clarasta, Kuubasta, syntyi 3. heinäkuuta 1983, tunnetaan paremmin nimellä "El Sonero de la loma del Botín".

Laulaja-lauluntekijä, tres-soitin ja tuottaja, hän kuuluu kuubalaisten muusikoiden uuteen sukupolveen, joka on sitoutunut säilyttämään kulttuurinsa autenttisimpia elementtejä (ääni, bolero, changüí, chachachá, rumba, timba).

Varhaisesta iästä lähtien hän osallistui erilaisille festivaaleille kotimaassaan isoisänsä Isidro Cabreran vaikutuksen alaisena. Myöhemmin hän astui Provincial Centre for Improvement Kulttuuri "Ángel Román González Borrell" maakunnassa Villa Clara, hankkimalla ammattimuusikon pätevyyden kuubalaisinstrumentti Tres. Sitten hän liittyy ryhmiin CENTROSON ja VILLAGRANM.

Vuonna 2016 hän julkaisi ensimmäisen albuminsa "LEGÓ LO QUE TE LIKE", joka on tuotettu ja äänitetty Barcelonassa (Espanja), jossa hän on laulaja-lauluntekijä ja tres-soitin kaikilla tämän albumin nimikkeillä.

Vuonna 2017 hänen toinen albuminsa "ORIGEN" julkaistiin, tuotettiin ja äänitettiin Havannassa (Kuuba), ja se erottui arvostetuista yhteistyöprojekteista, kuten Pupy ja Los Que Son Son tai Alexander Abreu ja Havana D'Primera.

Vuonna 2019 hän sävelsi ja tuotti kolmannen albuminsa "EL SON SE VISTE DE GALA" Barcelonassa, ja vuonna 2021 hän aloitti kaksoisalbumin, joka on tuotettu ja äänitetty Mexico Cityssä, Havannassa (Kuuba) ja La Loma del Botínissa (Kuuba). , jonka nimi on "THE BEST OF ME", jonka ensimmäinen osa julkaistaan ​​samana vuonna.

Vuonna 2022 Mixael Cabrera julkaisee albumin "LO MEJOR DE MÍ-VOL.2" toisen osan, joka on tallennettu kuubalaisen sonian parhaiden edustajien kanssa, kuten Pancho Amat, Dayron Ortega, Renesito Avich, Julito Padrón ja Eduardo Silveira (Los Van Van).

Mixael Cabrera on luultavasti yksi Euroopan tunnetuimmista ja monipuolisimmista kuubalaisen musiikin artisteista Sonin, Changüín, Boleron, Salsa Romántican, Rumban ja Timba Cubanan mestarillisista tulkinnoistaan.

Otsikot "TU SONRISA", "PA' METERLE CON TO'", "LA DUEÑA", "EL SON SE VISTE DE GALA" ja "MADRE" saivat yleisönsä erittäin hyvän vastaanoton, ja ne olivat erittäin menestyneitä musiikin ystävien ja tanssijien keskuudessa. ja salsan ystäville yleensä.

Aikataulu:
klo 20:00 Ovet avataan
klo 21:00 - 22:30 Konsertti
klo 22:30 - 01:00 After Party @ DJ
klo 00:30 valomerkki

www.kotisalsa.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 20.5.2023 20:00.