EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7. - Ti 21.9.2021  /  TikettiStream  / 

Mitä olen oppinut – 50 vinkkiä kirjoittamisen huipulle

Mitä olen oppinut – 50 vinkkiä kirjoittamisen huipulle Liput

Mitä olen oppinut – 50 vinkkiä kirjoittamisen huipulle

Long Playn iltakoulussa opit maan parhailta kirjoittajilta! Syyskuun iltakoulussa viisi kirjoittamisen ammattilaista kertoo kymmenen merkittävintä asiaa, jotka he ovat oppineet työssään. Opettajina toimivat kirjailijat Marisha Rasi-Koskinen ja Tommi Liimatta, toimittaja ja kriitikko Oskari Onninen, Ylioppilaslehden päätoimittaja Tuija Siltamäki sekä Long Playn tutkiva toimittaja Hanna Nikkanen. Jokainen kirjoittaja paljastaa parhaat kymmenen vinkkiään ja käytännön kirjoitusoppiaan koulutuksessa.

Iltakoulu tarjoaa kattavan työkalupakin, joka sisältää sekä konkreettisia ohjeita että yllättäviä opetuksia kaunokirjoittamisesta ja journalismista. Koulutus sopii kaikille toimittajille, kirjailijoille ja sellaisiksi haluaville.

Marisha Rasi-Koskinen on tamperelainen kirjailija ja psykologi. Hänen viimeisin teoksensa REC voitti Runeberg-palkinnon. Aiemmin Rasi-Koskinen on julkaissut romaanit Katariina, Valheet ja Eksymisen ja unohtamisen kirja, novellikokoelman Vaaleanpunainen meri sekä nuortenromaanin Auringon pimeä puoli.

Tommi Liimatta on kaunokirjallisuuden Finlandia-ehdokkuudella noteerattu kirjailija. Hänen kirjallinen tuotantonsa pitää sisällään 8 romaania, tietokirjallisuutta, sarjakuvia ja lyriikkaa. Liimatta tunnetaan myös Absoluuttinen Nollapiste -yhtyeen keulakuvana.

Tuija Siltamäki on Ylioppilaslehden päätoimittaja ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut muun muassa Ylelle, Helsingin Sanomiin ja Imageen.

Oskari Onninen on helsinkiläinen journalisti ja kriitikko. Hän on kirjoittanut muun muassa Helsingin Sanomiin, Suomen Kuvalehteen ja Long Playhin

Hanna Nikkanen on tutkiva toimittaja, tietokirjailija ja Long Playn perustajajäsen. Nikkanen on saanut tunnustusta työstään muun muassa tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla. Nikkanen toimi Tampereen yliopiston journalistiikan vierailijaprofessorina lukuvuonna 2016–2017.

Iltakouluun voi poikkeuksellisesti osallistua ainoastaan etänä striimin kautta tai katsomalla tallenteen jälkikäteen. Etätapahtuma on katsottavissa osoitteessa tiketti.stream kahden viikon ajan 7.-21. syyskuuta.

Live stream 7.9.2021 klo 16.15 - 20.00.

***

Long Playn iltakouluihin myynnissä myös kolmen kerran sarjalippu. Katso lisätietoja tästä.

www.longplay.fi/koulutukset


Ikäraja: Ikärajaton

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tapahtumaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Tapahtuma on katsottavissa 7.9.2021 klo 16:15 alkaen aina 21.9.2021 klo 23:59 asti. Lipunmyynti streamiin loppuu 21.9.2021 klo 22:00. Stream-lipulla voit katsoa sekä live streamin että tallenteen.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot