EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 28.1.2020  /  Haaga-Helian Pasilan-toimipiste (auditorio)  /  Helsinki

Mitä olen oppinut – 50 vinkkiä kirjoittamisen huipulle

Mitä olen oppinut – 50 vinkkiä kirjoittamisen huipulle Liput

Long Playn iltakoulussa opit maan parhailta kirjoittajilta.

Tiistaina 28. tammikuuta viisi kirjoittamisen ammattilaista kertoo kymmenen merkittävintä asiaa, jotka he ovat oppineet työssään. Opettajina toimivat kirjailijat Juha Itkonen ja Johanna Sinisalo, Long Playn Antti Järvi ja Anu Silfverberg sekä Suomen Kuvalehden toimittaja Aurora Rämö. He paljastavat omat top-listansa - ja antavat parhaat käytännön vinkkinsä kirjoittajille.

Iltakoulu tarjoaa kattavan työkalupakin, joka sisältää sekä konkreettisia ohjeita että yllättäviä opetuksia kirjoittamisesta ja journalismista. Koulutus sopii kaikille toimittajille, kirjailijoille ja sellaisiksi haluaville.

Opettajat:

Juha Itkonen on moneen kertaan palkittu kirjailija, joka on työskennellyt myös toimittajana. Itkoselta on ilmestynyt kahdeksan romaania sekä novellikokoelma. Iltakoulussa Itkonen kertoo käytännön vinkkejä kirjoittajille uransa käännekohtien kautta.

Aurora Rämö on Suomen Kuvalehden toimittaja, joka on työskennellyt aiemmin mm. Ylioppilaslehdessä, Yleisradiossa ja Helsingin Sanomissa.

Johanna Sinisalo on palkittu kirjailija ja käsikirjoittaja. Proosan lisäksi hän on kirjoittanut käsikirjoituksia elokuvaan, televisioon sekä sarjakuviin. Long Playn iltakoulussa Sinisalo purkaa vaiherikkaan kirjoitusuransa tärkeimmät opit.

Anu Silfverberg on toimittaja ja kirjailija, joka kuuluu Long Playn perustajajäseniin ja on sen toimituspäällikkö. Aiemmin Silfverberg on työskennellyt Helsingin Sanomissa. Häneltä on julkaistu useita esseekokoelmia sekä yksi romaani.

Antti Järvi on toimittaja ja tietokirjailija, joka työskentelee parhaillaan Long Playn päätoimittajana. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Helsingin Sanomissa ja Ylioppilaslehdessä.

 

Long Playn iltakouluihin myynnissä myös kolmen kerran sarjalippu. Katso lisätietoja tästä.

www.longplay.fi/koulutukset


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:15-20:00

Tilaisuus klo 16.15 - 20.00

Paikalle pääset parhaiten junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9. Haaga-Helian Pasilan toimipiste sijaitsee Pasilan aseman ja Messukeskuksen välissä.

Tapahtumapaikassa on esteetön pääsy pyörätuolille.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.