EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 25.4.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Misterer - Levyjulkkarit

Misterer - Levyjulkkarit Liput

Ladataan…

Mistererin odotettu debyyttialbumi "Ignoramus" ilmestyy Tuomiopäivänä 24.4. ja levynjulkaisubileitä vietetään Helsingin On The Rocksissa torstaina 25.4. Tule tsekkaamaan vuoden päräyttävin thrashmetallilevy livenä!

Misterer on Mikko Herrasen uusi metallibändi, jossa hän laulaa ja soittaa rumpuja - samanaikaisesti! Muun muassa Velcran, RUSTin ja Mauron Maidenin riveistä tuttu Mikko Herranen on urallaan ehtinyt tuottamaan ja äänittämään lukuisia levyjä. Suuremman yleisön tietoisuuteen hän lauloi itsensä vuoden 2012 The Voice of Finlandin ensimmäisellä tuotantokaudella. Seuraavina vuosina hän julkaisi kaksi soololevyä ja keikkaili tiiviisti ympäri Suomea. Vuoden 2017 syksyllä Herranen kuitenkin päätti palata takaisin musiikillisille juurilleen ja kasasi periksiantamattoman thrashmetalliyhtyeen.

Vuonna 2018 Misterer julkaisi kolme sinkkua: Backrage, Disconnected ja Perkelation. Näissä biiseissä yhdistetään sopivassa suhteessa vauhtia, voimaa, ketteryyttä sekä melodioita. Tsekkaa videot.

Ankaran moshaamisen ja ilmafistauksen jälkeen bileet jatkuvat Club Anvilin tahtiin kello 22 alkaen aina pikkutunneille saakka.

Mistererin voit buukata keikoille Loose Mind Productionsin kautta: aki.loosemind@gmail.com.

Spotify
Deezer
Apple Music/iTunes

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.