EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.12.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Mister Misery (SWE)

Mister Misery (SWE) Liput

Mister Misery (SWE) On The Rocksissa 14.12.2024!

Mister Misery on innovatiivinen, moderni ja uraauurtava metalliyhtye Ruotsista. Sekoittamalla puhtaita ja rosoisia lauluja voimakkailla riffeillä ja ylistävillä kertosäkeillä he ovat kehittäneet ainutlaatuisen äänen ja tyylinsä, joka tavoittaa kaikkien nykyaikaisten raskaan musiikin alalajien olennaisen olemuksen.

Vuodesta 2018 lähtien Mister Misery on julkaissut kaksi arvostettua studioalbumia (Unalive ja A Brighter Side Of Death) sekä useita erittäin kehuttuja ja suosittuja singlejä. Yhdistettynä obsceniin ja teatraaliseen ulkonäköön he luovat kokemuksen, joka puhuttelee kaikkia aisteja.

Mister Misery on valloittanut suuret festarilavat, kuten Wacken Open Air, Masters of Rock, Full Metal Cruise ja Hills of Rock sekä esiintynyt lämppärinä metallimusiikin arvostetuille yhtyeille, kuten Nightwish, Dream Theater & The 69 Eyes.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 14.12.2024 20:00.