EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19. - La 20.10.2018  /  GLORIA  /  Helsinki

Mission in Jedha

Mission in Jedha Liput
Takaisin

Ladataan…

Mission in Jedha - An immersive unofficial Star Wars themed event

Kulttuuriareena Gloria muuttuu paikaksi, jossa kapinallisten tehtävänä on estää pahan imperiumin suunnitelmat. Luvassa on tapahtuma Star Warsin hengessä, jossa osallistujat heittäytyvät mukaan tapahtumiin näyttelijöiden kanssa tai vain sivusta seuraamalla.

Interaktiivisen osuuden jälkeen luvassa on teemaan liittyvä elokuvanäytös.

Night in Experience Productions tuo Suomeen lontoolaisen Secret Cineman kehittämän konseptin, jossa yhdistetään elokuva, elävät näyttelijät ja vuorovaikutteisuus. Secret Cineman tapahtumat ovat keränneet Lontoossa satojen tuhansien ihmisten yleisöt. Tällaista tapahtumaa ei ole Suomessa koskaan ennen tehty ja nyt SINULLA on mahdollisuus kokea se ensimmäisten joukossa.

Tapahtumissa on mahdollisuus ostaa teemaan liittyviä juomia ja pikku naposteltavaa, ja K-18 illoissa baari on luonnollisesti auki. Keskiviikkona ja torstaina tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yli 10-vuotiaat, perjantaina ja lauantaina tapahtuma on vain täysi-ikäisille.    

Night in Experience Productions on järjestänyt Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa kolme Night in Twin Peaks -elämysiltaa sekä Music from the movies of David Lynch ja Night with Tarantino -tapahtumat. Lähes kaikki illat ovat olleet loppuunmyytyjä jo hyvissä ajoin ennen tapahtumia.

"I'm one with the Force. The Force is with me." - Chirrut Îmwe, Star Wars: Rogue One

www.missioninjedha.com

Facebook-event here.


Tapahtuma siirtyy tuotannollisista syistä touko-kesäkuulta syksyyn ja toteutuu kaksipäiväisenä.

Kevään tapahtumaan ostetut liput eivät kelpaa syksyn tapahtumaan. Liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.