EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9. - Su 19.9.2021  /  Zodiak - Uuden tanssin keskus, Zodiak Stage, V-ovi, Kaapelitehdas  /  Helsinki

Mira Kautto ja työryhmä: BS/BF

Mira Kautto ja työryhmä: BS/BF Liput

Mira Kautto ja työryhmä:

BS/BF

BS/BF on tanssiteoksen muotoon asettunut rinnakkaistodellisuus ja fantasiametsä, joka koostuu tanssimisesta, hypnoottisesta musiikista sekä sinisestä väristä. [ING]

BS/BF on ympäristö, jossa valot, äänet ja tanssit, joille ei ole selkeää paikkaa sen ulkopuolella, muuntuvat omalla keskinäisellä logiikallaan toimivaksi yhteydeksi.

Teoksen alkusysäyksenä on toiminut taiteilija Morten Andersenin valokuvakirja BLÅ SKOG/BLUE FOREST (omakustanne, 2009), joka on tarjonnut lukuhetkellään ympäröivästä kaupungista täysin välinpitämättömän, erilaisen mielikuvitusympäristön.

Kirja ja sen kuvat olivat portaali, joka muistutti hengittämisestä, mittakaavojen ja rytmien moninaisuudesta, varovaisuuden, rohkeuden ja uteliaisuuden yhteydestä, turvan ja vaaran yhtäaikaisesta kokemisesta sekä mielikuvituksen, hallitsemattomuuden ja tuttuuden rinnakkaisuuksista. BS/BF on esityksenä saman kaltainen; sekä valokuvakirja, että tanssiteos toimivat reitteinä toisin olemiseen ja johonkin muuhun.

BS/BF on suoraa jatkumoa Kauton, Timo Kaukolammen, Jenni Pystysen ja Anna Torkkelin aiemmalle yhteistyölle Station to Station to Station (2019). 

TYÖRYHMÄ

Koreografia: Mira Kautto ja työryhmä
Tanssi:
Sara Gurevitsch, Anna Torkkel, Emmi Venna
Valo- ja tilasuunnittelu:
Jenni Pystynen
Musiikin sävellys ja toteutus: Timo Kaukolampi
Tuotanto: Zodiak – Uuden tanssin keskus, Mira Kautto, Ehkä-tuotanto, ITAK – Itä-Suomen Tanssin Aluekeskus
Tukija: Taiteen edistämiskeskus
Inspiraatio: Morten Andersen: BLÅ SKOG / BLUE FOREST


www.zodiak.fi


Alennuslippuihin oikeuttavat kortit (lapsi alle 16-v, opiskelija, työtön, siviilipalvelus- ja varusmiehet, eläkeläinen, teatterialan liittojen jäsenkortit, Nuoren Voiman jäsenkortti, eurooppalainen nuorisokortti) tarkistetaan tapahtuman ovella.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esityksiä.

Ensi-ilta:
9.9. klo 19 Zodiak Stage

11.9. klo 19
12.9. klo 15
14.9. klo 19*
15.9. klo 19
16.9. klo 19
18.9. klo 19
19.9. klo 15

*Taiteilijatapaaminen

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot