EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.11.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Minttu sekä Ville

Minttu sekä Ville Liput

Elokuvista ja TV:sta tutut, Jussi- ja Venla-palkitut teatterinäyttelijät Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen tuovat improvisaatioduettonsa yleisön iloksi Seinäjoen Rytmikorjaamolle!

Koko illan improvisoidussa ilottelussa näyttelijät keksivät yleisön antamista aiheista erilaisia sketsejä, tarinoita, runoja, laulunumeroita, puheita ja näytelmäkohtauksia. Minttu sekä Ville näyttelevät illan kaikki hahmot ja biisit itseään säästämättä, ennalta suunnittelematta, käyttäen eri improvisaatiotekniikoita. Käsikirjoitusta ei siis ole ja Minttu sekä Ville toimivat tiiviissä vuorovaikutuksessa yleisöön. Aiheet tehtäviin kysytään katsojilta, mutta aktiivista osallistumista ei vaadita. Minttu sekä Ville hyppäävät hetkeen, katsoja saa nojata penkkiinsä ja rentoutua, mukaan teatteriin tarvitsee ottaa vain avoin mieli. Ilta on kevyt, ja naurulta voi tuskin katsomossa välttyä kukaan!

Lavalla Mintun sekä Villen seurana säestämässä toimii huippumuusikko Samuli Laiho, jonka avulla illan aikana kuullaan myös esityshetkellä sävellettyjä lauluja eri tyylilajeissa, sekä musiikkia eri puolilta maailmaa, eri kielillä ja sävellajeissa. Mikä parasta, yleisön musiikkilajitoiveet toteutetaan ja toiveitaan saa esityksessä huudella esiintyjille!

Minttu sekä Ville antavat lavalla kaikkensa, tässä hetkessä, ajankohtaisin aihein - jokainen esitys on erilainen ja siksi myös ainutlaatuinen. Sydämellisesti tervetuloa katsomoihin nauttimaan hetkessä syntyvästä hauskasta taiteesta, läsnäolosta, teatterista ja yhdessäolosta Mintun sekä Villen seurassa!

Minttu Mustakallio
Elokuvia ja tv-töitä: Hormonit! Tv-sarja, Skimbagirls, Pelle Hermanni-elokuva, Sieniretki,
Kaikki synnit, Kellot soi, Risto Räppääjä-elokuvat (1, 2, 3), Varasto 1-2, Yösyöttö, Joulukalenteri 2016, Orkesteri, VinoShow, Klikkaa mua 1-2, Viikossa aikuiseksi, Sooloilua, Lapsia ja
aikuisia, Miehen työ, Pesärikko.
Teatteria ja muut:
Suomen Kansallisteatterin lavalla isoja rooleja vuodesta 2001, mm. Luulosairas, Gabriel, Tuntematon sotilas, Niskavuoren nuori emäntä, Nukkekoti, Idiootti, Illuusio ja Lilla Teatternissa pääroolit ruotsiksi 2017-2020, sekä näyttelijänä Svenska Teaternissa Själarnas Ö-näytelmässä. 2023 vierailu Norrbottensteaternissa, Luleåssa.

Jussi-palkinto 2004, Venla-palkinto Paras tv-esiintyjä 2014, Vuoden ääninäyttelijä 2018.

Ville Virtanen
Sorjonen elokuva, sekä Tv-tuotanto 1-3, Aki ja Turo, Kotikatu, Kylmäverisesti sinun, Säädyllinen Murhenäytelmä, Sauna, Paha Perhe, Sovinto, Ei Kiitos, VinoShow. Palkinnot: Venla, Jussi-palkinto (miespääosa Paha Perhe), Humanismin käsi (Paha Perhe), Gulbagge-ehdokkuus, Venla-palkinto

Samuli Laiho
Samuli on soittanut kitaraa mm. yhtyeissä Hearthill ja Ismo Alanko Säätiö. Säveltänyt ja sanoittanut mm kappaleet "Pieni Sydän", sekä "Ja Kaikki tahtoo", tehnyt musiikkia teatteriin, tv- sarjoihin sekä elokuviin.
Samuli Laiho on myös kirjailija ("Topliner", 2018, "Lasiseinä" 2020, ”Sielun Palomies” 2021, ”Joka kalliolle rakentaa” 2023). Muusikkona Suomen Kansallisteatterin näytelmässä Kauppamatkustajan kuolema 2020. Ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi 2019. 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Ikärajasuositus 10 v. Esityksen kesto 90min sisältäen väliajan.

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Numeroimaton istumakatsomo.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 30.11.2023 19:00.