EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.4.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

Minna Records 1v-synttärit

Minna Records 1v-synttärit Liput

MINNA RECORDS 1V SYNTTÄRIT

Tervetuloa juhlistamaan Minna Recordsin yksivuotista taivalta lauantaina 13.4.2023 Skenesali Myyräncoloon! Juhlailtana Skenesalissa esiintyvät viime vuonna albuminsa Minna Recordsin kautta julkaisseet Hulda Huima, Sir Liselot ja Kaikki turhat haaveet sekä vuonna 2024 debytoiva ihastuttava Poni! Tapahtumaan on myynnissä lippuja kolmessa eri hintaluokassa: vähävaraiset 15e, peruslippu 20e ja tukilippu 30e. Tapahtumassa on mahdollista tukea Minna Recordsia myös ostamalla sen julkaisuja, paitoja ja muita oheistuotteita.

Minna Records on feministinen levy-yhtiö, joka julkaisee pääosin naisten ja sukupuolivähemmistöjen tekemää omaehtoista musiikkia. Levy-yhtiön tavoitteena on edistää tasa-arvoisempaa (musiikki)maailmaa. Minna Records haluaa tulevaisuudessa nähdä yhä enemmän naisia ja sukupuolivähemmistöjä musiikintekijöiden, levymogulien, tuottajien, äänittäjien, miksaajien ym. joukossa. Minna Records uskoo lempeyteen, pehmeyteen ja avoimuuteen.

https://www.minnarecords.com
https://www.instagram.com/minn...

Yhtye-esittelyt:

HULDA HUIMA

Hulda Huima on viidellä levyllään vakiinnuttanut ainutlaatuisen paikkansa musiikinystävien sydämissä ympäri Suomen. Omaa polkuaan kulkeva artisti on aina hakeutunut lähelle ihmistä soittamalla kaikenkokoisissa keikkapaikoissa vilpittömiä laulujaan, joissa on iskelmällisen tarttuvuuden lisäksi rosoista seikkailunhalua.

Hulda Huiman viides pitkäsoitto, syyskuussa 2023 ilmestynyt Muurahaiset nukkuu, oli samalla Minna-Kaisa Kallisen feministisen Minna Recordsin ensimmäinen julkaisu. Nuoruutta ja kasvua käsittelevällä levyllä on teini-iälle tuttua pidäteltyä räjähtävää voimaa, ja sen sanoituksissa pohditaan ulkopuolisuuden tunteita, kaivataan kosketusta ja hyväksyntää.

Levyn kevyen ja pitkälle kurottavan äänimaailman tuotti Kallisen kanssa omaehtoisen rockin visionääri Liisa Tani (Ghost World, Sir Liselot). Kallisen monivuotisen taustabändin (Juuso Paaso – kitara, Ville Laurila – basso, Aleksi Karppinen – rummut) luonnonmukaisesti versova soitto on kasvattanut juurensa yhä syvemmälle hedelmälliseen mustaan maahan, josta kasvavat villeimmät kukat. Keikoilla soolokitaristin paikan on ottanut Rosita Luu -duostakin tuttu Meri Wallenius.

SIR LISELOT

Sir Liselot on tuottajanakin tunnetun Liisa Tanin kokeellinen elektroninen sooloprojekti. Hänen musiikkinsa vie kuulijan mitä ihastuttavimpiin ja yllättäviin äänimaisemiin. Syksyllä 2023 Paprika, Quirky Girl Moshpit -albumin julkaissut Sir Liselot toivoo, että kuulija voisi löytää hänen musiikistaan hauskoja tärppejä ja saada sisäiseen maailmaansa taikaa.

Sir Liselot on ollut ehdolla sekä Teosto-palkinnon että Emma-patsaan saajaksi. Tällä hetkellä hän on ehdolla Indie Awardseissa vuoden 2023 artistiksi.

KAIKKI TURHAT HAAVEET

Riikka, Hanna ja Sanna perustivat Kaikki turhat haaveet -bändin, koska halusivat soittaa Kim Wilden koverin. Sister Disaster -yhtyeestä tuttu kolmikko pyysivät mukaan Anun ja bändi oli valmis. Melodisia ja tarttuvia punk-biisejä tehtaileva Kaikki turhat haaveet on perustettu Jyväskylässä, mutta puolet jäsenistä asuvat nyt muualla. Silti yhtyeen sielu on jyväskyläläinen ja kappaleissa liikutaan keskisuomalaisissa maisemissa, iän puolesta aikuisina, mutta silti keskeneräisinä ja eksyksissä.

Syksyllä julkaistu Pelkkää tuulen suhinaa -EP käsitteli aikuisuuden ja lapsuuden välistä kuilua. Kiitelty EP ja kovat keikat ovat tuoneet bändin nopeasti Suomen punkbändien eturiviin. Yhtye työstää tällä hetkellä ensimmäistä pitkäsoittoaan, joka julkaistaan vuonna 2025.

PONI

Poni ei kaihda tuntemattomia vesiä, vaan kulkee väsymättä kohti jytää ja rakkautta. Sen musiikkia siivittävät eteenpäin säröiset kitarat ja tanssittavat rytmit. Kaatuneiden vuokraseinien varjoista kyyhkysen suuhun, suoraan sähkökatkosta toipuvan vuoristoradan syliin. Ponin ensimmäinen EP julkaistaan 12.4.2023!

Aikataulu:
18.30 ovet auki
19.00 Poni
20.00 Kaikki turhat haaveet
21.00 Sir Liselot
22.00 Hulda Huima

Skenesali:
Instagram | Facebook

www.myyrancolo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 13.4.2024 18:30.