EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 10.9.2018  /  Manilla  /  Turku

Minimi / Hei, kelaa!
klo 14:00

Minimi / Hei, kelaa! Liput
Takaisin

Ladataan…

Hei, kelaa!

Keitä me ollaan? Mistä me tullaan? Miksi me ollaan sellaisia kuin ollaan? Hei, kelaa! on pohdintaan ja pähkäilyyn kannustava, riemullinen tanssiteatteriseikkailu 9-12-vuotiaille. Opinhaluisten ja omintakeisten tutkijakaverusten, Vänttisen ja Konttisen mukana syöksytään alkuräjähdyksestä selviytyneestä maailmankaikkeudesta ihmisaivoihin. Matkallaan Konttinen ja Vänttinen trimmaavat aivonystyränsä huipputerään, miettivät, mitä on mustikan sisällä ja löytävät elämän tarkoituksen.

Ajattelu on ilo ja etuoikeus - Vänttisen sanoin: "Aina voi ajatella ja ne ajatukset on ihan omia!" Hei, kelaa! on jatko-osa suursuosion saaneelle lastenteokselle Hei, kato!, jossa Vänttinen ja Konttinen pohtivat katsomisen ja havainnoinnin ilmiöitä, mittasuhteita ja merkityksiä seikkailumatkallaan maailman ympäri. Teoksissa sekoitellaan tiedettä, taidetta ja huumoria niin lasta kuin aikuista kiehtovaksi ja innostavaksi paketiksi.

Työryhmä Koreografi Anu Rajala-Erkut | Dramaturgi Johanna Keinänen | Tanssijat Riikka Puumalainen ja Meri-Tuuli Risberg | Puvustus/lavastus/valosuunnittelu Jaana Kurttila | Sävellys ja äänisuunnittelu Antti Puumalainen Lavasterakennus ja tarpeiston valmistus Jukka Horsmanheimo | Pukujen valmistus Kuopion kaupunginteatterin puvusto | Tekninen konsultointi ja toteutus Sam Siltavuori | Videotraileri Kim Saarinen Tuotanto Tanssiteatteri Minimi ja Kuopion Kaupunginteatteri | Kantaesitys Kuopion kaupunginteatterin Maria- näyttämöllä 4.2.2016

Kuva: Petra Tiihonen

www.manillantehdas.fi/manifesti


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00
Ovet aukeavat 30 min ennen esitystä.

Kesto: 35 min

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.