EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.10.2019  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Minimalia II feat. Mikko Innanen

Minimalia II feat. Mikko Innanen Liput

Minimalia 2019 - Suvilahden Tiivistämö

Minimalia on uusi, urbaani minimalistiseen kamarimusiikkiin keskittyvä konserttisarjan Suvilahden Tiivistämössä. Minimalia esittää modernia, minimalistista taidemusiikkia tehdasmiljöössä rennossa ilmapiirissä yhdistellen musiikkia tunnetuilta säveltäjiltä kuten Reich, Glass, Adams ja Riley sekä uutuuksia nuoremmalta polvelta kuten Mazzoli, Arnalds, Muhly ja Bates.

Genrerajoja rikkovana klubimuotoisena taidetapahtumana Minimalia kutsuu jokaiseen konserttiinsa myös vierailevan artistin eri musiikkityyleistä. Syksyllä 2019 järjestettävässä kolmessa konsertissa vierailevat artistit ovat 14.9. elektroakustista improvisaatiota esittävä Tölöläb, 12.10. saksofonisti Mikko Innanen ja 16.11. indie-bändi Lake Jons.

Itse Minimaliassa esiintyvään taiteilijakaartiin kuuluvat tänä syksynä taiteellisen johtaja ja viulisti Kreeta-Julia Heikkilän lisäksi Minna Pensola, Siljamari Heikinheimo, Eriikka Maalismaa ja Essi Höglund, viulu, Jakob Dingstad ja Hanna Hohti, alttoviulu sekä Jaani Helander, Pinja Laine ja Jussi Vähälä, sello.

Konsertti alkaa klo 19 ja feat. artisti aloittaa n. klo 20.30. Lipunmyynti ovelta tunti ennen konserttia sekä tiketti.fi. Lipun hinnalla (18€) on pääsy molempiin konserttiosioihin.

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/minimaliahelsinki

La 14.9. Minimalia I
La 12.10. Minimalia II
La 16.11. Minimalia III

tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Ovet aukeavat 1 tunti ennen konserttia.

Tiivistämö on syksyllä Suvilahdessa avattava uusi tapahtumapaikka, jossa aiemmin tänä vuonna Helsingin Punavuoressa lopettanut Kulttuuriareena Gloria jatkaa toimintaa.

Suvilahteen on helppo tulla vaikkapa Kalasataman metroaseman kautta, joka sijaitsee 200 metrin päässä Tiivistämöstä.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi