EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.9.2021  /  Aura Company  /  Turku

Mini Radanvarsi-festivaali

Mini Radanvarsi-festivaali Liput

Aura Company järjesti ensimmäisen Radanvarsi-festivaalin toukokuussa 2019.
Keväiden 2020 ja 2021 rajoitukset estivät festivaalin järjestämisen uudestaan.

Mutta nyt se tapahtuu:

Mini Radanvarsi-festivaali järjestetään tänä vuonna yksipäiväisenä ulkoilmatapahtumana lauantaina 18.9.2021. Festivaalin ohjelmistossa on mm. sirkusta, musiikkia ja tulitaidetta. Tule kokemaan hieno syyskuinen esittävän taiteen ilta Turussa!


Mini Radanvarsi-festivaalin ohjelmisto:

FlouTila/Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company: KELTAKUUL-musiikkisirkusesitys
Klo: 17.30

FlouTilan säkenöivä ja ihmeellinen musiikkisirkusesitys "KELTAKUUL" on suunnattu kaikille ja se saa lapset sekä aikuiset haukkomaan henkeään! Kelta & Kuul loistavat kilpaa auringon kanssa ja tarjoavat elämyksen, joka ei tule unohtumaan! Esiintyjinä sirkustaiteilija Pekka Laamanen ja näyttelijä Alisa Salonen.

Kommenttiraita
Klo: 18, 18.45, 19.30

Kommenttiraita duo luo improvisoituja lauluja yhdessä yleisön kanssa. Sanat ja melodia syntyvät aina tässä hetkessä yleisön ehdotusten pohjalta. Duo on esiintynyt mm. kadulla, festareilla, yksityistilaisuuksissa, lautalla Aurajoessa ja radiossa. Kesällä 2021 duo toteuttaa Turun laulu -kiertueen yhteistyössä Turkuseuran ja Turun kaupungin kanssa. Kiertueen tuloksena jokainen Turun kaupunginosa saa oman tunnussävelmän. Yhtyeeseen kuuluu kaksi ammattiesiintyjää Hannu Rantala (laulu ja lyömäsoittimet) ja Antti Ainola (laulu ja kitara).

Saila Jantunen: Miss Divane
Klo: 18.15

Miss Divane on Saila Jantusen humoristinen soolo löysällä nuoralla. Ylväs diiva on valmistautunut esittämään elämänsä shown, mutta kaikki ei menekään aivan suunnitelmien mukaan. Miss Divane tarjoilee vauhdikasta ja rytmikästä nuorallatanssia, kullan kimallusta ja hulluttelevaa hahmotyöskentelyä.

José Valencia
Klo: 18.35

José Valencia, graduated from the National Circus school “Circo Para Todos, Cali, Colombia 2004-2008”. He had developed own head balance technic and made up a new discipline which he calls Upside down Juggling. You must see this!

Simon Llewellyn: We are the champions
Klo: 19

Watch as Simon’s unique powers of physical dexterity and stupidity transforms any surroundings into his very own vaudevillian circus. Flowerpots will fly, balloons will pop, and the Olympics are honoured. All this leads up to the Grande Finale of his world famous football juggling performance. Witness footballs tossed high into the air, spun delicately on his fingers and bounced precisely around the entire body. Come and join the crowd, sing along, wave your hands, and hug your fellow teammates!

Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company: Kajastuksia
Klo: 20

Kajastuksia on kolmen turkulaisen sirkustaiteilijan uusi tunnelmallinen tulitaide-esitys. Esitys vie katsojan visuaaliselle matkalle esinemanipulaation ja jongleerauksen maailmaan tulitaiteen eri keinoin. Esityksessä sirkustaiteilijat jatkavat heille perinteistä esitystyyliään tarkoilla koreografioilla, hienovaraisella huumorilla sekä näyttävällä tulitaiteen toteutuksella.

Esitys ja toteutus: Emma Nivala, Antti Nerg ja Markus Nivala

Facebook-tapahtuma
Facebook
Instagram

Aura Company

www.sirkusteatteriaura.com/radanvarsifestivaali


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00

Mini Radanvarsi-festivaalin katsojat pääsevat nauttimaan festivaalin kaikista esityksistä yhdellä lipulla.

Tapahtuma on Aura Companyn taidetilan rakennuksen takapihalla. Piha tullaan rajaamaan ja katsojat päästetään alueelle klo 17.00 alkaen. Alueelle saa saapua ja lähteä vapaasti milloin vain tapahtuman aikana. Festivaalialue on laaja, joten katsojat voivat pitää toisiinsa turvavälejä. Paikan päältä löytyy käsidesipisteitä. Sisääntuloalueella on muutama lipunmyynti/tarkastuspiste, jotta ruuhkaa ei syntyisi. WC:t löytyvät rakennuksen sisätiloista. Paikan päällä toimii pieni ulkokahvila.

Tapahtumalla on säävaraus.

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Lippuja ei voi ostaa kulttuurieduilla.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Aura Company
Ratapihankatu 53, 20100, Turku