EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.10. - Pe 17.12.2021  /  Teatteri Toivo  /  Helsinki

Minä ja Herra Tiikeri

Minä ja Herra Tiikeri Liput

Minä ja Herra Tiikeri on maaninen monologi koronakäyrän madaltamisesta. Lähde koronaeristyksen siivittämälle aikamatkalle mielen maisemiin, jossa seinillä on silmät, kohteena esihistoria ja matkaoppainasi toimivat saniainen ja T-Rex.

teatteritoivo.net


Ikäraja: K-13
Showtime 19:00

ESITYKSESSÄ KÄYTETÄÄN VOIMAKKAASTI VILKKUVIA VALOJA

Tulethan paikalle vain terveenä.
Saattaja ilmaiseksi. Näytöstilaan on järjestettävissä esteetön pääsy, mutta sen tarpeesta toivotaan etukäteisilmoitusta. Inva-WC löytyy ja pyörätuolille on järjestettävissä paikka näytöstilan etuosasta, josta on hyvä näkyvyys lavalle. Pyörätuoliasiakkaan tulee olla etukäteen yhteydessä: info@teatteritoivo.net

Esityksen arvioitu kesto n. 1 h 15 min.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet aukeavat tuntia ennen näytöstä.

Liput ovelta 22 €.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot