EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.5.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Rulla-klubi: Mimmit 15-vuotisjuhlakonsertit

Rulla-klubi: Mimmit 15-vuotisjuhlakonsertit Liput

G Livelab Tampereen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan yhteistyö jatkuu Rulla-klubin merkeissä! 13.5. lastenkonserteissa klo 12 ja 15 esiintyy huippusuosittu Mimmit, joka juhlii 15-vuotista taivaltaan.

Mikä on lapsille tärkeää 2020-luvulla? Se selviää tässä konsertissa!

”Tärkeää” - konsertissa kuullaan vauhdikkaita lauluja lapsille merkityksellisistä asioista, kuten erilaisista perheistä, eläimistä, hampaiden pesusta ja luonnosta. Konsertissa kuullaan myös vanhoja Mimmit- hittibiisejä. Mimmit-juhlakonsertti on riemastuttava yhdistelmä laulua, tanssia ja animaatiota, jossa myös yleisö pääsee osallistumaan mukaan.

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 700 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet seitsemän levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi. ”Ystävyys” -levy valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi. Mimmien levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Mimmit- musiikkivideoita on katsottu Youtubessa yli 12 miljoonaa kertaa ja Mimmit-lauluja on striimattu yli 6 miljoonaa kertaa. Mimmit-animaatiot on myyty yli 40 maahan.

Rulla-klubi on G Livelab Tampereen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan yhdessä kehittämä klubikonsepti.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alle 1-vuotiaat pääsevät konserttiin maksutta. Lippu on samanhintainen lapsille ja aikuisille.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus