EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.9.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Million Dollar Tones + Impulse 3

Million Dollar Tones + Impulse 3 Liput

MILLION DOLLAR TONES
Nykyhetken kouriintuntuvin kiintopiste lukuisia 50-luvun rock'n'roll- ja rhythm'n'blues-klassikoita New Orleansissa tuottaneeseen Cosimo Matassan studiosoundiin löytyy Etelä-Suomesta! 2010-luvun alussa perustettu 7-henkinen Million Dollar Tones on voimistanut kaiken aikaa kansainvälisen suunnannäyttäjän asemaansa paitsi yltiöenergisten keikkojensa, myös laajalti ylistettyjen pitkäsoittojensa "Crazy!" (2016) ja "That's Right!" (2019) myötä.

THE IMPULSE 3
Vuonna 2016 kolme kovaa musikanttia päätti pistää hynttyyt yhteen ja näin syntyi sykkivä, groovaava ja rollaava The Impulse 3. Tämä instrumentaaliryhmä ei tunne oloaan liian kotoisaksi sen enempää surf- kuin rautalankalokerossakaan, vaan huumaa yleisönsä aivan omanlaisellaan garagen, rock'n'rollin, rhythm'n'bluesin ja soulin sekoitelmalla, jota parhaiten kuvannee termi "Super Soul Beat". 

Facebook

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.