EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.11.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Miljoonasade: Ohita Intro -kiertue, Prinssi Rohkea ja Erämään Rotat

Miljoonasade: Ohita Intro -kiertue, Prinssi Rohkea ja Erämään Rotat Liput

Useista kestohiteistään tunnettu pitkän linjan suomirockin tiennäyttäjä Miljoonasade On The Rocksissa marraskuussa

Miljoonasade on legendaarinen suomalainen yhtye, joka perustettiin Jyväskylässä vuonna 1985.Miljoonasateen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Lapsuuden sankarille, Marraskuu, Silmitön Talvi, 506 ikkunaa, Miljoonasade, Lelukaupan häät, Ikäväni Tallinnaan, Rakkaus On Lihaa, Olkinainen, Tulkoon Rakkaus ja Voipallo. Orkesteri elää yhä aktiivista kautta. Käy keikoilla nauttimassa, kuuntele levyä ja lue kirjan verran silkkaa asiaa!

Lavan Miljoonasateelle lämmittelee vuonna 2010 Vaasassa perustettu Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat, joka tunnetaan vauhdikkaista keikoistaan sekä ainutlaatuisista sanoituksistaan, joissa popkulttuuriviittaukset yhdistyvät vakaviin teemoihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin. Uudistunut kokoonpano julkaisi syyskuussa Ässä Recordsin kautta uuden singlensä "Suru kuljettaa" ja kiertää loppuvuoden ympäri Suomea.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.