EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 12.12.2019  /  Henry's Pub  /  Kuopio

Miljoonasade

Miljoonasade Liput

Suomirock-yhtye Miljoonasade perustettiin Jyväskylässä vuonna 1985. Miljoonasateen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Lapsuuden sankarille, Marraskuu, Silmitön talvi, 506 ikkunaa, Miljoonasade, Lelukaupan häät, Ikäväni Tallinnaan, Rakkaus on lihaa, Olkinainen, Tulkoon rakkaus ja Voipallo.

Kuolleista noussut ja nykyisin erittäin eläväksi julistettu suomirock-konkari julkaisi Sähköinen Rouva Maa -albumin helmikuussa 2016, jonka jälkeen yhtye aloitti taas aktiivisemman kauden urallaan ja hyvä niin!

Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto Karkumorsian laskeutui kauppoihin helmikuun alussa vuonna 2019 ja rundi uuden albumin tiimoilta on nyt jatkunut koko vuoden. Myös Mikko Lundellin toimittama Miljoonasade-historiikki ilmestyi tänä vuonna, joten orkesteri elää yhä erittäin aktiivista kautta. Täydellisen hittipitoisen keikkakokemuksen voikin kruunata kuuntelemalla odotellessa läpi yhtyeen levyt sekä tutustumalla historiikkiin.

www.henryspub.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.