EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.9.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Military Shadow (JPN) w/ Bonehunter, G.A.Z.E., Dart

Military Shadow (JPN) w/ Bonehunter, G.A.Z.E., Dart Liput

MILITARY SHADOW "Suomalainen Armageddon" -Tour

Japanilainen metal punkin tämän hetken terävin kärkinimi Military Shadow saapuu Suomeen syyskuussa 2024. “Suomalainen Armageddon”-kiertue tuo yhtyeen ensimmäistä kertaa maansa rajojen ulkopuolelle. Juuri ilmestynyt neljäs pitkäsoitto "The Age Of Cobalt Bomb” julkaistiin maineikkaan Italialaisen F.O.A.D. Recordsin kautta. Mm. Bafomet- ja Risingfall-jäsenistä koostuva, Tokiossa vuonna 2017 perustettu yhtye on saavuttanut lyhyessä ajassa mainetta kotimaassaan tiukalla live-esiintymisellään, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Tinkimätöntä räjähtävää runnomista G.I.S.M.:in, Abigailin, Sabbatin, Zouon, Bathoryn ja Venomin faneille.

Military Shadow

Military Shadown mukana keikalla nähdään pohjoinen devil-metal-punk -tappokone Bonehunter, sekunneissa nollasta sataan kiihtyvä oululainen metal-rock´n´punkjyrä Dart sekä helsinkiläinen astraalitasojen superhardcoretulittaja G.A.Z.E. Dartilta ja G.A.Z.E:lta ilmestyy uudet albumit vielä tänä vuonna.

Bonehunter | G.A.Z.E. | Dart

HUOM! Keikalla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. NO NAZIS NO BULLSHIT!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 20 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 20.9.2024 20:00.