EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.10.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Miksu & Kolibri, Elsa Leena x Lehtolapset

Miksu & Kolibri, Elsa Leena x Lehtolapset Liput

Tapahtuma on siirtynyt.
Alkuperäiselle päivälle 4.12.2020 ja 18.6.2021 ostetut liput käyvät keikalle sellaisenaan. Lipun voi myös palauttaa 15.8.2021 mennessä verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja

**

Miksu & Kolibri on nelihenkinen helsinkiläisyhtye, joka soittaa oman näkemyksensä mukaan Suomi-indiekitarapoppia. Tanakat skittariffit laittavat vähän väsyneemmänkin rockikukon jalan vipattamaan. Atomirotan lämppärinä ahkerasti keikkailut ja Stadin kuppiloita tukottanut poppoo saa varmasti meiningin kattoon tälläkin kertaa. Tuu paikalle tai oo neliö.

Illan avaa Elsa Leena x Lehtolapset

Melankolinen suomirokkia tarjoileva soitinyhtye, jonka mielen päälle jäävät lyriikat ja synkeä estetiikka eivät pois sulje energiaa livevedoista. Viisihenkinen yhtye kokee olevansa sopiva sekoitus uutta ja vanhaa, ja täten samaistuttava ihmisille iästä ja elämäntilanteesta riippumatta.

On The Rocksin Turvallisuusohjeistus

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-22:00

Liput ovelta 5 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot