EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 19.9.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Mikko Sarvanne Garden + Kadri Voorand (duo)

Mikko Sarvanne Garden + Kadri Voorand (duo) Liput

Kotimaisen nykymusiikin ja jazzin taitavimpiin nimiin lukeutuva Mikko Sarvanne Garden sekä Viron jazzlähettiläs Kadri Voorand esiintyvät yhteisessä konsertti-illassa G Livelabissa!

Soittojärjestys:
Kardi Voorand (duo)
Mikko Sarvanne Garden

Mikko Sarvanne Garden:
Säveltäjä Mikko Sarvanteen yhtye Mikko Sarvanne Garden vie kuulijan rinnakkaiseen todellisuuteen, puutarhaan, jonka tuoksuissa kaikuvat etiäiset niin nykyvokaali- ja nykyperkussiomusiikista, pohjoismaisesta jazzista kuin äänitaiteestakin. Yhtyeen musiikki tarjoaa kuulijalle toismaallisen kokemuksen – nousevan auringon lailla hehkuva syntetisaattori, syvänä juurakkona rymisevät matalat jouset ja kirkkaiden lauluäänien taipuisat katedraalit sulkevat kuulijan hellään syleilyynsä.

Yhtyeen ensimmäinen, Erkka Filanderin samannimiseen runoteokseen perustuva albumi Heräämisen valkea myrsky julkaistiin lokakuussa 2022. Albumin sävellykset palkittiin Teosto-palkinnolla keväällä 2023.

”Mikko Sarvanne on onnistunut luomaan eheän teoksen, jonka sävelkielessä ambient, elektroniikka, akustiset soittimet ja luontoelementit nivoutuvat omaksi universumikseen innovatiivisella tavalla. Teoksessa on eheä oma ääni ja tunnelma, joka kantaa alusta loppuun ja kietoo kuuntelijan maailmaansa.” -Teosto-palkinnon tuomaristo, kevät 2023

Josefiina Vannesluoma: laulu
Selma Savolainen: laulu
Virva Immonen: laulu
Aino Juurilainen: sello
Oskari Siirtola: kontrabasso
Jesse Ojajärvi: perkussiot
Mikko Sarvanne: sävellykset, elektroniikka

Kadri Voorand (duo):
Kadri Voorand on virolainen laulaja-lauluntekijä, joka yhdistelee musiikissaan ainutlaatuisesti kansanmusiikkia, folkia, jazzia ja improvisoitua poppia. Voorandin tarinankerronnalliset kyvyt tekevät hänestä yhden eurooppalaisen jazzin kiinnostavimmista nuorista nimistä.

Voorand on voittanut kotimaassaan lähes kaikki mahdolliset palkinnot, mukaan lukien Estonian Music Awards -palkinnon, ja työskennellyt kansainvälisesti tunnettujen nimien kuten säveltäjä/kapellimestari Kristjan Järven ja pop-artisti NOËPin kanssa. Vuodesta 2020 alkaen Voorand on levyttänyt Euroopan kärkilabeleihin lukeutuvalle ACT:lle.

Voorandin mukaansatempaavat ja intiimit konsertit yhdessä basisti Mihkel Mälgandin kanssa ylittävät kielimuurit, ja laulaja onkin keikkaillut merkittävillä kansainvälisillä jazzfestivaaleilla, kuten ELG London Jazz Festival, Pori Jazz sekä Beijing Nine Gates Jazz Festival.

Palkittu basisti Mihkel Mälgand on yksi aktiivisimmista virolaisista basisteista, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Kurt Ellingin, Nils Landgrenin ja Dave Liebmanin kanssa. Hän toimii myös sovittajana ja toisena kirjoittajana Voorandin viimeisimmällä albumilla "In Duo with Mihkel Mälgand".

Kadri Voorandin konsertti on osa Better Live -hanketta, jonka osarahoittajana on Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 19.9.2024 18:00.