EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 5.11.2020  /  Raahen Teatteri  /  Raahe

Rantajatsiklubi: Mikko Pettinen Why Not

Rantajatsiklubi: Mikko Pettinen Why Not Liput

Numeroimattomat istumapaikat.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

www.tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet 18:30

Mikko Pettinen Why Not -ensemblen jäsenissä on monta multi-instrumentalistia: Trumpetin lisäksi Pettinen (Umo, Hki -Cotonou Ensemble, Mikko Pettinen & Happy People) myös laulaa ja soittaa koskettimia sekä värittää sointiaan erilaisin efektein. Berghällin (Ismo Alanko, Berghäll Triality, Helsinki - Cotonou Ensemble) soitinarsenaaliin kuuluu baritonisaksofonin lisäksi bassoklarinetti ja sello. Vesa Ojaniemi (Aapo Heinonen Quintet, Umo, Nuance) soittaa basson lisäksi Octatrack -sampleria ja saa sen kuulostamaan täysin ainutlaatuiselta orgaaniselta instrumentilta. Rumpali Tuomas Timonen (Yona, Herd, Aleksi Tuomarila, Tumas J. Trio) saa rumpusetistään hyvin omaperäisiä sointimaailmoja Sensory Percussion- ohjelmalla.

Yhtye perustettiin ja ohjelmisto sävellettiin kun Pettinen sain ensimmäisen taitelija-apurahansa. Pettinen on soittanut Helsinki - Cotonou Ensemblessä vuodesta 2013 Joakim Berghällin kanssa ja siitä asti haaveillut jazzyhtyeestä, jossa he soittaisivat yhdessä. Sävellysten aiheet liittyvät ilmaston muutokseen, maailman tämänhetkiseen tilaan, tulevaisuuden uhkakuviin ja luonnon monimuotoisuuteen. Yksi kappaleista on omistettu vapaaehtoisille, jotka joka talvi kolaavat lumikasoja norppien pesiä varten ja näin ovat saaneet norppakannan nousuun ja pelastaneet kymmeniä kuutteja. Yhtyeen jäsenten välinen musiikillinen kemia on hyvin poikkeuksellista. Vaikka yhtye on vielä hyvin nuori, siitä on tulossa jotain unohtumatonta ja suurta

Mikko Pettinen: trumpetti, flyygelitorvi, kornetti, laulu, efektit, koskettimet
Joakim Berghäll: baritonisaksofoni, bassoklarinetti, sello
Vesa Ojaniemi: basso, elektroniikka
Tuomas Timonen: rummut, sensory percussion

Järj. Rajatsi ry

---

Tapahtuman turvallisuusohje:

Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä istumapaikkojen määrää tapahtumissa sekä noudattamalla turvaohjeita:

  • Tule vain terveenä ja oireettomana!
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Turvaväli on voimassa sekä aulatiloissa että konserteissa. Hengityssuojainten käytössä toivoimme teidän noudattavat viranomaisten ohjeita, mutta suojain ei pienennä turvaetäisyyttä.
  • Pyydämme kaikkia lipunostajia rekisteröitymään, jotta mahdollisissa peruutustapauksissa voimme ottaa yhteyttä asiakkaisiimme ja jotta voimme antaa viranomaisille asiakastiedot silloin, jos joku tilaisuuden asiakkaista osoittautuu korona-viruksen kantajaksi.
  • Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta ja voimme ohjata asiakkaat oikeille istumapaikoille.
Raahen Teatteri
Koulukatu 13, 92100, Raahe